SoZa

SoZa

Het voormalig ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid is ontworpen door Herman Hertzberger volgens de principes van het structuralisme. Structuralisme kenmerkt zich vaak door een geometrische structuur, samengesteld uit vaak kleine eenheden gerelateerd aan de menselijke maat. Het is een architectuur van ontmoeting en vervlechting. Dit gedachtegoed is dan ook een uitgangspunt geweest bij het plaatsen van personen, functies en organisaties: het stimuleren van ontmoeten en meervoudig gebruik van de plek komt overal terug.

Bekijk locatie
Huren in SoZa

Huren in SoZa

Het gebouw SoZa is het voormalig ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Een uniek gebouw op een Triple A-locatie. Goed bereikbaar met auto, fiets en OV. Ook de A12 ligt op een steenworp afstand. SoZa is een bruisende plek waar je betaalbare flexibele werkplekken, vergaderruimtes, een bonte mix aan ondernemers én bewoners vindt. Wonen en werken slim gecombineerd in één gebouw. Het is nu ook mogelijk om te huren: SoZa Parking, SoZa Co_Living of SoZa Flex Office!

Huren in SoZa
Het DNA

Het DNA van SoZa

Het voormalig ministerie van SoZaWe is ontworpen door Herman Hertzberger volgens de principes van het structuralisme. Het is een architectuur van ontmoeting en vervlechting. Dit gedachtegoed is dan ook een uitgangspunt geweest bij het plaatsen van personen, functies en organisaties: het stimuleren van ontmoeten en meervoudig gebruik van de plek komt overal terug.

Wij staan voor je klaar als je ons nodig hebt

Neem contact met ons op voor alle vragen over flexibele werk-, vergader- of woonruimte.

Verhuurteam SoZa

Verhuurteam SoZa

Verhuurteam SoZa

Verhuurteam SoZa

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in