Huur een kantoorruimte tot in ieder geval januari 2025!

SOZA

Over SOZA | Laatste kans: huur jouw kamer, kantoor of parkeerplaats!

Welkom op de website van SoZa, een tijdelijke woon-, werk- en ontmoetingsplek in het voormalig ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Een uniek gebouw op een top locatie. Goed bereikbaar met auto, fiets en OV. Ook de A12 ligt op een steenworp afstand. SOZA is een bruisende plek waar je betaalbare flexibele werkplekken, vergaderruimtes, een bonte mix aan ondernemers én bewoners vindt. Wonen en werken slim gecombineerd in één gebouw.

Benieuwd naar al het huuraanbod in SOZA.

SOZA

Dit is SOZA, een tijdelijke woon-, werk- en ontmoetingsplek in het voormalig ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

SOZA is een bruisende en veelzijdige plek waar je betaalbare flexibele werkplekken vindt en waar allerlei verschillende ondernemers, creatievelingen én bewoners rondlopen. Een uniek gebouw, naast een station, in het hart van het Beatrixkwartier in Den Haag. SOZA biedt meer dan alleen huurruimte. De zeer gunstige logistieke ligging maakt SOZA tot een inspirerende ontmoetingsplek. Wonen en werken komen samen in één gebouw! Volgend jaar hoopt de eigenaar van het gebouw, ontwikkelaar VORM, te starten met de herontwikkeling van het gebouw. Tot die tijd heb je hier alle ruimte om te ondernemen. Zoek je een tijdelijke kamer? Ook die zijn geregeld beschikbaar!

Bekijk locatie
Huren in SoZa

Huren in SoZa

SOZA is een tijdelijke woon-, werk- en ontmoetingsplek in het voormalig ministerie. SOZA biedt meer dan alleen huurruimte. De zeer gunstige logistieke ligging maakt SOZA tot een inspirerende ontmoetingsplek. Wonen en werken komen samen in één gebouw! Volgend jaar hoopt de eigenaar van het gebouw, ontwikkelaar VORM, te starten met de herontwikkeling van het gebouw. Tot die tijd heb je hier alle ruimte om te ondernemen. Zoek je een tijdelijke kamer? Ook die zijn geregeld beschikbaar!

Heb je interesse in wonen, werken of parkeren in SOZA? Bekijk ons huuraanbod in SOZA.

Huren in SoZa

Wij staan voor je klaar als je ons nodig hebt

Neem contact met ons op voor alle vragen over flexibele werk-, vergader- of woonruimte.

Verhuurteam SoZa

Verhuurteam SoZa

Verhuurteam SoZa

Verhuurteam SoZa

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in