Huur een kantoorruimte tot september 2024!

SOZA
Locatie

Omgeving SOZA

Pal naast het station Laan van NOI in Den Haag ligt het voormalige ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Het voormalig ministerie is ontworpen door Herman Hertzberger volgens de principes van het structuralisme. Structuralisme kenmerkt zich vaak door een geometrische structuur, samengesteld uit vaak kleine eenheden gerelateerd aan de menselijke maat. Het is een architectuur van ontmoeting en vervlechting. Dit gedachtegoed is dan ook een uitgangspunt geweest bij het plaatsen van personen, functies en organisaties: het stimuleren van ontmoeten en meervoudig gebruik van de plek komt overal terug.

Bereken je reistijd

Vervoer
  • Lopen Lopen
  • Fietsen Fietsen
  • Auto Auto
  • Openbaar vervoer OV
Maximale afstand

Faciliteiten tonen

Een prachtige locatie aan Laan van NOI

Je huurt en werkt hier omdat SoZa een top locatie is. Het pand is uitstekend bereikbaar per trein, auto, tram en fiets, én heeft uitstekende faciliteiten. In het hart van SoZa bevindt zich een Co_Working Space gericht op het verbinden van de stad met de bewoners, huurders en bezoekers van SoZa. Ontmoeten en elkaar inspireren staat centraal.

Op de bovenste drie verdiepingen zijn er 175 woonunits waar statushouders en jonge Hagenaars volgens het principe van Co_Living samenwonen. Wil je hier komen wonen of ben je opzoek naar meer informatie?

Huren in SoZa

SOZA is flexibel werken, vergaderen, wonen en ontmoeten ineen. Een inspirerende plek in het centrum van Den Haag.