Huur een kantoorruimte tot juni 2024!

SoZa
Locatie

Omgeving SoZa

SoZa is een unieke plek om te werken en te wonen. We bieden betaalbare, flexibele woon-, werk en vergaderplekken. En het is goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer, de auto en de fiets. Er heerst een fijne en ongecompliceerde sfeer, een fijne plek middenin de grootstedelijke metropool Den Haag. SoZa ligt in het Beatrixkwartier en je bevindt je op een steenworp afstand van toonaangevende multinationals (o.a. Siemens, PostNL, NN) en andere startup hubs zoals Apollo 14 en Bink36. Op korte afstand van SoZa vind je het historische, culturele en bestuurlijke centrum van Den Haag, het Haagse Bos, het strand en de duinen.

Bereken je reistijd

Vervoer
  • Lopen Lopen
  • Fietsen Fietsen
  • Auto Auto
  • Openbaar vervoer OV
Maximale afstand

Faciliteiten tonen

Een prachtige locatie aan Laan van NOI

Je huurt en werkt hier omdat SoZa een triple A-locatie is. Het pand is uitstekend bereikbaar per trein, auto, tram en fiets, én heeft uitstekende faciliteiten. In het hart van SoZa bevindt zich een Co_Working Space gericht op het verbinden van de stad met de bewoners, huurders en bezoekers van SoZa. Ontmoeten en elkaar inspireren staat centraal.

Op de bovenste drie verdiepingen zijn er 175 woonunits waar statushouders en jonge Hagenaars volgens het principe van Co_Living samenwonen. Wil je hier komen wonen of ben je opzoek naar meer informatie?

Huren in SoZa

SoZa is flexibel werken, vergaderen, wonen en ontmoeten ineen. Een inspirerende plek in het centrum van Den Haag.