Huur een kantoorruimte tot september 2024!

SOZA
De ontwikkelingen van SOZA

De ontwikkelingen van SOZA: een bruisende stadsoase

Den Haag, november 2023

Wij werken achter de schermen hard door om in 2024 het nieuwe SOZA te realiseren! Wilt u meer weten over het nieuwe SOZA? Binnenkort lanceren wij de nieuwe website.

  • Home
  • De ontwikkelingen van SOZA

Het nieuwe SOZA: een bruisende stadsoase

De herontwikkeling van SOZA draagt op een inspirerende manier bij aan een goede leefomgeving en gezonde toekomst van Den Haag. Op de plek van het voormalige ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid aan de Anna van Hannoverstraat komen duurzame woon- en werkruimten; zo’n 1.200 woningen waarvan een groot deel betaalbaar, met kantoren en voorzieningen. SOZA biedt straks ook ruimte voor een supermarkt, winkels, horeca, eerstelijnszorg en andere voorzieningen voor de bewoners en de wijk. Naast nieuwbouw komt er veel groen en wordt het een bruisende plek om te zijn voor bewoners en passanten. Station Laan van NOI wordt beter bereikbaar door aantrekkelijke loop- en fietsroutes vanaf het Beatrixkwartier, de Schenk(kade) en de wijk Bezuidenhout.

Blijf op de hoogte

Nadat de gemeente Den Haag het bestemmingsplan heeft goedgekeurd, gaat de herontwikkeling door naar de volgende fase. Wilt u hierover geïnformeerd blijven? Vanaf december 2023 lanceren wij onze nieuwe website en kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief.

Heeft u nu vragen? Deze kunt u mailen naar soza@vorm.nl