SoZa Parking

SoZa Parking

Heb je interesse? Schrijf je hier in of stuur een mail naar info@oakmanagement.nl, en wij nemen contact met je op.

Onder SoZa bevinden zich circa 300 parkeerplaatsen voor de auto of motor. Deze veilige, afgesloten en ruime parkeerplaatsen zijn per direct te huur tot minimaal maart 2024.

Ook zijn er niet-overdekte parkeerplaatsen te huur op het expeditieterrein. De prijs per parkeerplaats is erg aantrekkelijk. Zo betaal je slechts € 100,- (excl. BTW) per parkeerplaats per maand! En voor de parkeerplaatsen in de parkeergarage € 130,- (excl. BTW) per parkeerplaats per maand! Ga daar maar eens voor parkeren in Den Haag! Zo kun je werken en parkeren eenvoudig en betaalbaar combineren.

Ook is er plek voor jouw fiets of scooter in de ruime, overdekte én bewaakte stalling, dit voor maar € 15,- per maand.

Liever niet vast zitten aan een abonnement, maar wel de voordelen hebben van betaalbaar parkeren in het centrum van Den Haag? Parkeer dan ook jouw auto of motor in SoZa Parking! Hier kun je gemakkelijk jouw auto of motor kwijt en kun je vervolgens eventueel verder met de fiets, de trein of de tram! 

Dit doe je door gebruik te maken van de ParkBee app, of de Parkmobile app.


Bekijk hier de flyer van SoZa Parking. Wil je de plattegrond van de parkeergarage zien? Neem dan contact op met het Verhuurteam via huren@soza-denhaag.nl.

Kenmerken

  • HORECA ACADEMIE | Petra van der ende
  • WOLK | Filippo van Hellenberg Hubar
  • ANNA&Co - Reizen zonder op reis te gaan
  • GEMEENTE DEN HAAG | Wethouder Bert van Alphen
  • JEUGD INTERVENTIE TEAM (JIT) | Hassan El Bouzidi
  • Welke faciliteiten biedt SoZa?
  • Wie vind je in SoZa?
  • Mijn Buuf
  • THT
Terug naar boven

HORECA ACADEMIE | Petra van der ende

Twee jaar geleden waren wij een van de eerste huurders. Op het eerste gezicht leek een oud ministerie niet de ideale ruimte, maar niets is minder waar. We zitten op de prachtige plek waar vroeger het bedrijfsrestaurant was, waar we gebruik hebben gemaakt van de bestaande ruimte, aangevuld met onze eigen faciliteiten. Achter in de lunchroom hebben we een lounge ingericht, waar iedereen – van bedrijven in de buurt tot huurders en bewoners – samenkomen.

Daarnaast verhuren we onze zalen voor bedrijven en hebben we een lunchroom waar onze leerlingen praktijkervaring op doen. Iedereen is hier welkom voor lunch, koffie en van maandag tot en met donderdagavond een driegangenmenu voor 15 euro, bereid door onze leerlingen. We zijn erg betrokken bij alle gebruikers van het pand dragen graag ons steentje bij. Zo organiseren we allerlei leuke activiteiten en hebben we een statushouder een studiebeurs aangeboden. Deze is ondertussen afgestudeerd en werkt als kok bij een restaurant bij The Hague Rotterdam Airport. Dit was zo’n succesverhaal dat we ondertussen in de selectieprocedure zitten voor een tweede studiebeurs.

Terug naar boven

WOLK | Filippo van Hellenberg Hubar

Wolk is de onzichtbare heupairbag, die ouderen beschermt bij een val.
Wolk is ontwikkeld met en voor senioren, die merken wat vaker even uit balans te zijn, te struikelen of (bijna) te vallen. De mensen die Wolk dragen geven aan dat zij zich met Wolk extra beschermd voelen. Hierdoor krijgen ze meer vertrouwen en zijn ze meer mobiel(er). Hoe ‘t werkt? Er zitten 3 bewegingssensoren in Wolk. Die herkennen de val en zorgen dat de airbag gevuld is met lucht voordat iemand de grond raakt. Vervolgens loopt de airbag na de val langzaam leeg. En niemand die iets ziet, want Wolk draag je comfortabel en onzichtbaar onder de kleding.

Waarom we in SoZa zitten? We zochten een ruimte in een fijne en bereikbare omgeving met goede en betaalbare faciliteiten. We liepen langs dit gebouw en de rest is geschiedenis! De bereikbaarheid is top, zowel met de trein als met de auto. Verder is het betaalbaar en vinden we het mooi dat we het kunnen indelen zoals we dat zelf willen.

Terug naar boven

ANNA&Co - Reizen zonder op reis te gaan

ANNA&CO wil mensen verbinden. Wil een inspirerende plek realiseren waar verschillende culturen elkaar ontmoeten en van elkaar leren. Zodat ze zich deel van een groter geheel voelen. Daarom is het souterrain van SoZa omgetoverd tot een huiskamer en co-working. ANNA&Co is de plek waar je op reis kan gaan zonder te reizen. Waar iedereen zich thuis voelt. Een levendige, dynamische community waarin we elkaar weten te vinden en de krachten weten te bundelen. Pitztop is de partij die zorgt voor activiteiten waar de ontmoeting en verbinding tussen de buurt en nieuwkomers samen komen. ANNA is degene die de plek faciliteert en zorgt voor een fijne ontmoetings- en werkplek.

Zoek je een werkruimte of wil je eens een bijeenkomst organiseren op deze inspirerende plek? Neem dan contact met ANNA op: info@annavastgoedencultuur.nl

Heb jij een mooie buurtinitiatief of een mooi idee om samen te werken neem dan contact op met Pitztop: stefan.hovelynck@pitztop.eu 

ANNA&CO

Terug naar boven

GEMEENTE DEN HAAG | Wethouder Bert van Alphen

Als wethouder Sociale Zaken en werkgelegenheid ben ik betrokken bij de statushouders die wonen in SoZa. Het SoZa co-housing project vind ik een mooie woonvorm waarin verschillende werelden elkaar ontmoeten. Daarnaast is een groot voordeel dat álle betrokken professionals op deze locatie zitten, waardoor statushouders ze sneller weten te vinden en het proces van integratie sneller gaat. Uiteindelijk is het de bedoeling dat de gemeente ze los kunnen laten, dat ze geen statushouders meer zijn, maar ‘gewone’ burgers van Den Haag. Samen met de sociale ondernemers is SoZa inmiddels echt een community geworden waarbij mensen elkaar kunnen vinden en elkaar willen helpen om het beste eruit te halen. Ik ben hier dan ook trots op.

Terug naar boven

JEUGD INTERVENTIE TEAM (JIT) | Hassan El Bouzidi

Ik ben Hassan El Bouzidi en werk bij het Jeugd Interventie Team (JIT). Het JIT heeft opdracht gekregen van de gemeente Den Haag om vorm te geven aan dit ‘Co-living’ project. Co_living is al eerder succesvol gebleken in Delft en Rotterdam, maar in Den Haag is SoZa de eerste locatie waar dit concept wordt toegepast.

Het doel van de inzet van het JIT is het bevorderen van de zelfredzaamheid van deze jonge statushouders en het bewerkstelligen van hun snelle integratie in onze samenleving. Dit doen we door middel van praktische ondersteuning (post, huisarts regelen, school zoeken, etc), maar wanneer nodig ook door het bieden van individuele trajectbegeleiding. Tevens leggen we verbinding tussen bewoners, tussen bewoners en sociale ondernemers gevestigd op locatie en tussen bewoners en sociale voorzieningen in de wijk. Dan komt de integratie pas echt op gang. Hassan El Bouzidi van het JIT: “Ik ben erg enthousiast over het initiatief. Door de statushouders te koppelen aan de studenten vinden ze sneller hun weg in Den Haag en leren ze sneller Nederlands”.

Terug naar boven

Welke faciliteiten biedt SoZa?

SoZa heeft veel meer te bieden dan alleen huurruimte. SoZa is een logistiek zeer gunstig gelegen, inspirerende ontmoetingsplek in het hart van het Central Innovation District van Den Haag.

LUNCH, KOFFIE & DINER
Omdat de Horeca-Academie op de begane grond van SoZa is gevestigd, kunnen wij u de lekkerste koffie van onze barista’s in opleiding serveren. Ook lunch, borrel en diner voor kleine en grote groepen behoren tot de mogelijkheden. Als je meer wil weten, wandel dan sowieso eens binnen bij de inpandige lunchroom PEP.

VERGADEREN EN CONGRES
Naast de lunch en diner gelegenheden heeft SoZa ook een zeer ruim en divers aanbod aan vergader- en congreszalen. 

PARKEREN
Komt u niet met het openbaar vervoer? Geen probleem! Onder SoZa hebben we ruim 200 parkeerplaatsen voor de auto beschikbaar. Ook voor fiets en scooter is er een ruime, overdekte, bewaakte stalling. Een permanente parkeerplek huren? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. 

ALTIJD PLEK, SNEL EN VEILIG GESTALD
Je fiets, scooter of motor snel en achter slot en grendel stallen tegenover treinstation Den Haag Laan van NOI? Dat is mogelijk in het gebouw van het voormalige ministerie van Sociale Zaken (Anna van Hannoverstraat). Voor slechts €15,- per maand krijg je 24/7 toegang tot de fietsenstalling met je eigen toegangspas. Heb je interesse in een stallingsplek? Meld je dan hier aan!

Terug naar boven

Wie vind je in SoZa?

In SoZa gaan sociaal en zaken hand in hand. Dat zie je terug in de enorme diversiteit in de huurders. Hier een greep uit de organisaties die hun plekje hebben gevonden binnen de muren van SoZa:

WOLK
Wolk is de onzichtbare heupairbag, die ouderen beschermt tegen heupletsel bij een val. Wolk is ontwikkeld met en voor senioren, die merken wat vaker even uit balans te zijn, te struikelen of (bijna) te vallen. De mensen die Wolk dragen geven aan dat zij zich met Wolk extra beschermd voelen. Hierdoor krijgen ze meer vertrouwen en zijn ze meer mobiel.

DE HORECA ACADEMIE
We zijn een horecaschool waar leerlingen op mbo-niveau diverse opleidingen volgen. Van kok, gastheer of horecaondernemer tot professioneel leidinggeven of het diploma leermeester – het diploma wat nodig is om stagiairs in de horeca te begeleiden. En wil je meer weten over bijvoorbeeld wijn of koffie? Dan kun je je als particulier ook inschrijven voor onze barista- of verrijk-je-wijnkennis cursus.

Terug naar boven

Mijn Buuf

Mijn Buuf is een atelier dat zich richt op sociaal geïsoleerde (migranten)vrouwen. De taal niet voldoende spreken, de zorg voor het gezin, het gebrek aan familie/vrienden/kennissen in de directe omgeving, culturele achtergrond, huiselijk geweld, financiële problemen, zijn redenen waardoor vrouwen niet of weinig actief deelnemen aan de samenleving. Deze vrouwen voeden echter wel een nieuwe generatie Nederlanders op, terwijl de meesten nauwelijks weten hoe Nederland ‘werkt’. Persoonlijk leed of gezondheidsklachten hebben een remmende werking op (arbeids)participatie. Tel daarbij op: onvoldoende taalbeheersing, soms laaggeletterdheid en geen of nauwelijks opleiding, waardoor ook de gemeente hen vaak bestempelt als ongeschikt voor arbeidsparticipatie. Onze ervaring is dat veel van deze vrouwen, juist doordat zij een verleden hebben met misbruik, huiselijk geweld of oorlog, geweldige doorzetters zijn. Hun loyaliteit en inzet blijkt enorm. En het gebrek aan opleiding compenseren zij met andere talenten. Zij hebben juist een omgeving nodig waar hun talenten gezien en gestimuleerd worden, om zichtbaar te worden in de samenleving. Hierdoor zijn wij extra gedreven deze bijna onzichtbare groep te ondersteunen!

Met elkaar produceren we circulaire producten. Dit is geen doel bij Mijn Buuf, maar een middel om vrouwen te empoweren, omdat wij denken dat zelfredzaamheid de basis is voor zelfregie, zelfontplooiing en emancipatie. Naast activatie richten wij ons op persoonlijke ontwikkeling en taalontwikkeling. Wij willen onze wereldvrouwen laten zien dat zelfredzaamheid belangrijk is, zodat ze intrinsiek gemotiveerd naar werk gaan zoeken óf vanuit deze intrinsieke motivatie deel gaan nemen aan passend (vrijwilligers)werk of aan een andere groepsactiviteit. Wij willen hen zichtbaar maken voor de samenleving, zodat zij de kansen krijgen die zij verdienen. 

Terug naar boven

THT

Mijn naam is Femke Veen en ik ben bij The Hague Tech verantwoordelijk voor het community management. Dat houdt in dat ik op onze innovatiehub rondom digitale technologie de community vertegenwoordigt, verbindt en ontzorgt. Ben je opzoek naar een co-work plek of kantoor, en denk jij dat je een goede match bent voor onze community? Of heb je een idee voor een te gek evenement – offline, online of hybride- , ben je bezig met het organiseren van een belangrijke vergadering of wil je gewoon eens langskomen om met eigen ogen te zien wat THT te bieden heeft? Neem dan gerust contact met mij op via femke@thehaguetech.com voor een kennismakingsgesprek.

Bij The Hague Tech kom je het allemaal onder een dak tegen: creatievelingen, talent innovators, ondernemers, startups, scale-ups, investeerders, universiteiten & hogescholen, kennisinstituten en overheidsinstanties. Samen lossen we hedendaagse challenges op! Ik help je graag verschillende mogelijkheden te vinden binnen onze community, en erbuiten. Mijn ambitie voor THT is om de community te laten groeien en het gevoel van saamhorigheid te vergroten. Dit zal ik voornamelijk doen door mensen met elkaar te verbinden en op zoek te gaan naar gemeenschappelijke doelen. Want de kracht van een hechte community ligt in hun mogelijkheid om sneller te innoveren en hun dromen waar te maken!

I’m on a mission to empower you to accelerate innovation. However, it’s up to you to shape the future!