Nieuwe woningen beschikbaar in Blok I, J en K:

Nieuwe woningen beschikbaar in Blok I, J en K:

New Roots te Utrecht

Inmiddels zijn we al even in verkoop met de woningen in New Roots fase 1 en is de bouw van gebouw Wilg in volle gang! De afgelopen maanden is tijdens de verkoop gebleken dat sommige producten zoals de drielaagse Herenhuizen in blok I en J niet helemaal meer aansluiten bij de doelgroep die op dit moment opzoek is naar een woning in Utrecht Leidsche Rijn Centrum. Daarom hebben wij besloten om de 2 stuks vierlaagse Herenhuizen in blok K en de 8 stuks drielaagse Herenhuizen in blok I en J te wijzigen naar kleinere, nieuwe woningen. Wij denken dat wij door middel van het toevoegen van meer kleinere woningen, wij meer mensen blij kunnen maken die op dit moment opzoek zijn naar een woning in New Roots.

De nieuw toegevoegde woningen in blok I, J en K zijn:

  • 1 stuks Studio in blok I met een woonoppervlakte van ca. 34 m2 en beschikbaar voor € 239.500,- v.o.n.;
  • 7 stuks 2-kamer Appartementen in blok I en J met een woonoppervlakte van ca. 42 m2 tot 44 m2 en beschikbaar vanaf € 285.000,- v.o.n.;
  • 10 stuks 2-laagse Tuinwoningen in blok I, J en K met een woonoppervlakte van ca. 81 m2 tot 101 m2 en beschikbaar vanaf € 449.000,- v.o.n.;
  • 2 stuks 2-laagse Bovenwoningen in blok K met een woonoppervlakte van ca. 80 m2 en beschikbaar vanaf € 415.000,- v.o.n..

Welke bouwnummers dit precies zijn en waar welke nieuwe woning in welk blok precies zit, kun je terugvinden in de aangepaste ‘’woningzoeker’’ op deze website. Alle informatie zoals de verkooptekeningen en de prijslijst van deze nieuwe woningen kun je ''hier'' downloaden.

Heb je interesse in één van deze 20 nieuwe woningen in blok I, J en K? Vul dan direct het ''interesseformulier'' op deze website in en het verkoopteam zal contact met je opnemen om een afspraak in te plannen voor een verkoopgesprek. Liever direct een afspraak maken? Dan kun je voor de nieuwe Studio en de nieuwe 2-kamer Appartementen bellen met VORM Sales & Finance via telefoonnummer 0186-618777. Voor de nieuwe Bovenwoningen, nieuwe Tuinwoningen en de Herenhuizen kun je contact opnemen met Punt Makelaars via telefoonnummer: 030-2737464.

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in