New Roots - Fase 1
Locatie

Wonen in het Leidsche Rijn

Leidsche Rijn Centrum-Oost, of Nieuw-Oost is een plek die wordt getransformeerd naar een nieuwe stadswijk met Utrechtse allure. De nieuwe wijk wordt voorzien van prachtige stadsstraten, parken en een keur aan stijlen in architectuur. In Nieuw-Oost is aan alles gedacht een prachtig stads woonmilieu, een heerlijke plek om mensen te ontmoeten!

Utrecht is het geografisch middelpunt van Nederland. Vanuit Leidsche Rijn zit je zo op de A2 vanwaar elke stad of provincie snel bereikbaar is. In de directe omgeving zijn alle voorzieningen, zoals een groot winkelcentra, sportcentra, treinstation en recreatiegebieden ruim voorhanden, Leidsche Rijn wordt niet voor niets het tweede stadscentrum van Utrecht genoemd! Wil je graag de historische binnenstad opzoeken? Geen probleem, spring op de fiets en een kwartier later sta je midden in het oude centrum.

Om je een beetje een indruk te geven wat er in Leidsche Rijn Centrum Oost allemaal gaat gebeuren, hebben we een omgevingskaart gemaakt met hierop alle projecten en belangrijke voorzieningen in Leidsche Rijn.

  

Bekijk hieronder de kaart van de omgeving Utrecht Leidsche Rijn met daarin de voorzieningen en hotspots aangegeven. Ook hebben wij enkele van deze voorzieningen en hotspots op deze pagina voor je op een rijtje gezet!

Bereken je reistijd

Vervoer
  • Lopen Lopen
  • Fietsen Fietsen
  • Auto Auto
  • Openbaar vervoer OV
Maximale afstand

Faciliteiten tonen

Elke dag genieten van een groenrijke omgeving, wonen in een lekker ruim huis en je tegelijkertijd dichtbij de stad vestigen?