New Roots - Fase 1
Fase 1b

37 Vrije Sector koopwoningen

In gebouw Wilg van New Roots komen ook 37 Vrije sector koopwoningen (fase 1b), bestaande uit Tuinwoningen, Bovenwoningen, Herenhuizen en één Poortwoning. Inmiddels zijn alle Tuinwoningen en Bovenwoningen verkocht en zijn er alleen nog maar een aantal Herenhuizen beschikbaar.

Welke Herenhuizen dit precies zijn en in welk blok van gebouw Wilg deze Herenhuizen precies zitten, kun je terugvinden in de ‘’woningzoeker’’ op deze website. Alle informatie zoals de verkooptekeningen en de technische omschrijving van deze laatste beschikbare Herenhuizen kun je ''hier'' terugvinden en downloaden.

Heb je interesse en wil jij je inschrijven in één van de beschikbare Herenhuizen in fase 1b? Hieronder lees je alles over hoe jij dit kunt doen. 

Fase 1a bestaat uit 37 vrije sector koopwoningen, waarvan er op dit moment nog maar een beperkt aantal Herenhuizen beschikbaar zijn. De actuele beschikbaarheid van de Herenhuizen in fase 1b vind je terug op de pagina met het ‘’Woningaanbod’’. Wil jij weten hoe je een afspraak kunt maken voor een verkoopgesprek met Punt Makelaars voor één van de beschikbare Herenhuizen? Op de volgende pagina (inschrijven) leggen wij je precies uit hoe jij je kunt inschrijven.

Wist je dat het ook mogelijk is om een Herenhuis te kopen onder voorbehoud verkoop eigen woning! Lees er alles over in dit ''nieuwsitem''!

Inschrijven:

Wil jij je inschrijven voor één van de laatste beschikbare Herenhuizen in New Roots fase 1b, dan kun je het ''interesseformulier'' op deze website invullen. Nadat je het interesseformulier op deze website hebt ingevuld, ontvang je hiervan per e-mail een bevestiging, tevens ontvang je nog een tweede e-mail met hierin de inloggegevens voor jouw persoonlijk woningdossier van New Roots. Nadat je het interesseformulier hebt ingevuld, zal Punt Makelaars binnen een aantal dagen telefonisch contact met je opnemen om een verkoopgesprek met je in te plannen.

Liever direct een afspraak maken? Dan kun je contact opnemen met Punt Makelaars via telefoonnummer 030-2737464. Vraag naar Ramses of Emma, zij helpen je graag verder.

Optie op een woning:

Aan het einde van het verkoopgesprek met Punt Makelaars kun je een optie nemen op het beschikbare Herenhuis van jouw voorkeur, deze optieperiode is maximaal vijf werkdagen. Aan het einde van deze optieperiode dien je bij Punt Makelaars aan te geven of je verder wilt met de woning of niet. Mocht je niet verder willen met de woning, dan zal deze weer als beschikbaar op de website worden gezet en kan iemand anders zich weer inschrijven voor deze woning. Wil je wel verder met de woning en deze daadwerkelijk kopen, dan zullen de Koop- en Aannemingsovereenkomst worden opgemaakt door Punt Makelaars en vervolgens zal er een tekenafspraak met je worden ingepland. De makelaars van Punt zullen je in hier verder begeleiden met hoe dit precies werkt en wat je hiervoor allemaal dient aan te leveren (bijv. NAW-gegevens).

Heb je vragen over deze 37 vrije sector koopwoningen in fase 1b van New Roots of over het inschrijven hiervoor? Neem dan contact op met Punt Makelaars via het telefoonnummer: 030-2737464 of via het e-mailadres: nieuwbouw@puntmakelaars.nl.

Ramses Qaysi

Ramses Qaysi

Makelaar
Priscilla Goedendorp

Priscilla Goedendorp

Woningcoach
Enny Trouw

Enny Trouw

Woningcoach

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in