New Roots - Fase 1
De woningen

Aanbod fase 1 - Wilg

Binnen gebouw Wilg is er een ruime variatie aan woningtypes met in totaal 125 woningen, bestaande uit Studio’s, diverse Appartementen, Tuinwoningen, Bovenwoningen, Herenhuizen en een unieke Poortwoning. 

De 125 koopwoningen in fase 1, gebouw Wilg zijn onderverdeeld in twee categorieën, namelijk: de 88 Betaalbare koopwoningen (fase 1a) en de 37 Vrije sector koopwoningen (fase 1b). Inmiddels zijn alle 125 koopwoningen verkocht! 

Bekijk hier de woningen in fase 1

Locatie in Utrecht Leidsche Rijn Centrum

Op een schitterende locatie in Utrecht Leidsche Rijn Centrum ter hoogte van de Laan van Moskou en de Zagrebstraat komt New Roots. Met New Roots creëren we een nieuwe, mooie, duurzame en vitale woonomgeving in Leidsche Rijn. Zowel woongebouw Wilg als Kers in New Roots krijgen een eigen binnentuin met een eigen karakter. Hier creëren we een ontspannen en rustige sfeer, waar groen en ontmoeten centraal staan.

New Roots komt dus op een fantastische locatie met alle dagelijkse voorzieningen, zoals bijvoorbeeld winkels, eetgelegenheden, scholen en gezondheidszorg, op loopafstand. Ook de bereikbaarheid is uitstekend te noemen, denk aan het nabijgelegen treinstation Utrecht Leidsche Rijn en de snelheid waarmee je op de snelweg A2 zit. Daarnaast ben je via de Dafne Schippersbrug binnen no-time in het gezellige centrum van Utrecht.

Bekijk hier de locatie
Video's

New Roots te Utrecht

Bekijk hiernaast de beschikbare video's van New Roots in Utrecht Leidsche Rijn Centrum Oost.

Ramses Qaysi

Ramses Qaysi

Makelaar
Priscilla Goedendorp

Priscilla Goedendorp

Woningcoach
Enny Trouw

Enny Trouw

Woningcoach

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in