New Roots
De woningen

Aanbod fase 1 - Wilg

Binnen plan Wilg is er een ruime variatie aan woningtypes met in totaal 125 woningen waarvan een groot deel binnen de betaalbare grens valt. Het plan bestaat uit een aantal Studio’s, 2-kamer Appartementen, 3-kamer Appartementen, Tuinwoningen, Bovenwoningen, Herenhuizen en om mee af te sluiten een prachtige poortwoning. Door deze variatie aan woningtypes kunnen we voor iedereen een mooie woning aanbieden die goed bij jou situatie en wensen past. 

De 125 koopwoningen in fase 1, gebouw Wilg zijn onderverdeeld in twee categorieën, namelijk: de 88 Betaalbare koopwoningen (fase 1a) en de 37 Vrije sector koopwoningen (fase 1b).

Via onderstaand knop vind je meer informatie over de verschillende woningtypes, de vrij op naam prijzen en de beschikbaarheid van deze woningen in fase 1.

Bekijk hier het aanbod van de woningen in fase 1

Locatie in Utrecht Leidsche Rijn Centrum

Op een schitterende locatie in Utrecht Leidsche Rijn Centrum ter hoogte van de Laan van Moskou en de Zagrebstraat komt New Roots. Met New Roots creëren we een nieuwe, mooie, duurzame en vitale woonomgeving in Leidsche Rijn. Zowel woongebouw Wilg als Kers in New Roots krijgen een eigen binnentuin met een eigen karakter. Hier creëren we een ontspannen en rustige sfeer, waar groen en ontmoeten centraal staan.

New Roots komt dus op een fantastische locatie met alle dagelijkse voorzieningen, zoals bijvoorbeeld winkels, eetgelegenheden, scholen en gezondheidszorg, op loopafstand. Ook de bereikbaarheid is uitstekend te noemen, denk aan het nabijgelegen treinstation Utrecht Leidsche Rijn en de snelheid waarmee je op de snelweg A2 zit. Daarnaast ben je via de Dafne Schippersbrug binnen no-time in het gezellige centrum van Utrecht.

Bekijk hier de locatie
Video's

New Roots te Utrecht

Bekijk hiernaast de beschikbare video's van New Roots in Utrecht Leidsche Rijn Centrum Oost.

Ramses Qaysi

Ramses Qaysi

Makelaar
Priscilla Goedendorp

Priscilla Goedendorp

Woningcoach
Enny Trouw

Enny Trouw

Woningcoach

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in