New Roots

Locatie in Utrecht Leidsche Rijn Centrum

Op een schitterende locatie in Utrecht Leidsche Rijn Centrum ter hoogte van de Laan van Moskou en de Zagrebstraat komt New Roots. Met New Roots creëren we een nieuwe, mooie, duurzame en vitale woonomgeving in Leidsche Rijn. Zowel woongebouw Wilg als Kers in New Roots krijgen een eigen binnentuin met een eigen karakter. Hier creëren we een ontspannen en rustige sfeer, waar groen en ontmoeten centraal staan.

New Roots komt dus op een fantastische locatie met alle dagelijkse voorzieningen, zoals bijvoorbeeld winkels, eetgelegenheden, scholen en gezondheidszorg, op loopafstand. Ook de bereikbaarheid is uitstekend te noemen, denk aan het nabijgelegen treinstation Utrecht Leidsche Rijn en de snelheid waarmee je op de snelweg A2 zit. Daarnaast ben je via de Dafne Schippersbrug binnen no-time in het gezellige centrum van Utrecht.

Bekijk hier de locatie
De woningen

Aanbod New Roots

Binnen New Roots is een grote diversiteit aan woningtypen ontworpen om zo een breed publiek aan te spreken, zo ontstaat er namelijk een nieuwe diverse buurt. New Roots bestaat uit twee woongebouwen en fases, namelijk Fase 1, gebouw Wilg bestaande uit 115 koopwoningen en fase 2, gebouw Kers bestaande uit 92 koopwoningen.

De 115 koopwoningen in gebouw Wilg bestaan uit 80 Betaalbare koopwoningen (fase 1a) en 35 Vrije sector koopwoningen (fase 1b). Via onderstaand knop vind je meer informatie over de verschillende woningtypes en de vrij op naam prijzen van de 80 Betaalbare koopwoningen en de 35 Vrije sector koopwoningen.

Bekijk hier het aanbod van de woningen
Het DNA

Wat is het DNA van New Roots te Utrecht

Lees meer over deze fantastische plek in Utrecht

Priscilla Goedendorp

Priscilla Goedendorp

Woningcoach
Enny Trouw

Enny Trouw

Woningcoach
Punt Makelaars

Punt Makelaars

Makelaar
Sandra Dickmann

Sandra Dickmann

Woningcoach

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in