Uitnodiging virtuele publieksbijeenkomst AnnA april 2020

Uitnodiging virtuele publieksbijeenkomst AnnA april 2020

Virtuele publieksbijeenkomst

OP DINSDAG 21 APRIL LICHTEN MRP DEVELOPMENT EN VORM ONTWIKKELING IN EEN VIRTUELE PARTICIPATIEBIJEENKOMST HET NIEUWE PLAN ANNA EN DE PLANAANPASSINGEN DIE ZIJN GEDAAN TOE. U KUNT ZICH NU AANMELDEN VOOR DEZE BIJEENKOMST. WIJ STELLEN UW INBRENG ZEER OP PRIJS.

In 2018 en 2019 heeft MRP SoZa b.v., een samenwerking van VORM Ontwikkeling en MRP Development, meerdere participatiebijeenkomsten georganiseerd voor de nieuwbouwplannen voor de SZ&W-locatie. Velen van u namen deel aan deze bijeenkomsten: in één van de plangroepen of wellicht door u mening kenbaar te maken via de enquêteformulieren. Nu, bijna een jaar verder, willen wij het participatietraject afsluiten met een virtuele publieksbijeenkomst alvorens het College van B&W te informeren over úw mening.

Wij willen u hier graag voor uitnodigen. De uitnodiging vindt u hier. In verband met het landelijke verbod op bijeenkomsten tot minimaal 1 juni a.s. in verband met het COVID-19 virus zal de bijeenkomst virtueel zijn. Momenteel zijn wij druk bezig met de voorbereidingen. Hoe u deze bijeenkomst kunt bijwonen en/of eraan kunt deelnemen hoort u spoedig. Houdt u daarvoor onze website https://soza-denhaag.nl/ en onze socials in de gaten.

Wij hopen u allemaal te ontmoeten op 21 april!

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in