SoZa dinner times #6

SoZa dinner times #6

DE ZZP community van het Bezuidenhout

Op donderdag 27 juni organiseren we SOZA Dinner Times #6 rondom het thema “Communities”. In het Bezuidenhout bestaat een (LinkedIn)-netwerk van ZZP-ers die op allerlei terreinen actief zijn zoals consultancy, vertaling en schrijven, advocatuur, trainingen, interimmanagement, webbouw, pedicure- en beauty, journalistiek, muziek, sport, financiën, etc. Samen met Eelco Koolhaas, zzp-er en wonend in het Bezuidenhout en eigenaar van The Communityfactor-y, duiken we in de kracht en kunst van communities.

SOZA Dinner Times vindt maandelijks plaats in SOZA. De diners worden in samenwerking met partners uit de stad Den Haag geprogrammeerd. Aan tafel is plek voor een aantal statushouders die affiniteit hebben met het programma. Op die manier draagt SOZA Dinner Times ook bij aan het vergroten van het netwerk van SOZA bewoners. Eerder edities werden onder andere geprogrammeerd in samenwerking met gedeputeerde Floor Vermeulen (Bereikbare Stad van de Toekomst) en PIP Den Haag (Cultuur als Maker van de Stad). SOZA Dinner Times worden bereid door leerlingen van de Horeca Academie.

Kosten voor SOZA Dinner Times #6 bedraagt €17.50 pp. Drankjes en dinerkosten voor SOZA bewoners zijn voor rekening van SOZA. Graag ontvangen wij u aanmelding via info@veldersnovak.com. Meld je snel aan want het aantal beschikbare plekken is beperkt. Aanvang: 18.00 uur.

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in