Inschrijven virtuele publieksbijeenskomst AnnA april 2020

Inschrijven virtuele publieksbijeenskomst AnnA april 2020

Virtuele participatiebijeenkomst

Op dinsdag 21 april 2020 lichten MRP Development en VORM Ontwikkeling in een virtuele participatiebijeenkomst het nieuwe plan AnnA en de planaanpassingen die zijn gedaan toe. U kunt zich nu aanmelden voor deze bijeenkomst. Wij stellen uw inbreng zeer op prijs.

De virtuele publieksbijeenkomst voor het aangepaste Plan AnnA vindt plaats van 20:00 uur tot 21:00 uur. Met ruimte voor uitloop van maximaal een half uur. Wilt u meedoen aan dit webinar? Schrijf u dan in via https://bit.ly/2RlaUSi. U ontvangt na het inschrijven een bevestigingsmail met een link die verwijst naar het webinar. Wij stellen uw inbreng zeer op prijs. De aangepaste plannen kunt u hier inzien.

Het liefst nodigen wij u uit op SoZa, net als bij de vorige bijeenkomsten, om het aangepaste plan aan u toe te lichten. In verband met COVID-19 is er echter een landelijke verbod op bijeenkomsten tot minimaal 1 juni. We weten niet hoe lang het verbod op bijeenkomsten zal aanhouden. Wij hebben daarom besloten om een virtuele publieksbijeenkomst, in de vorm van een webinar, te organiseren.

U kunt in deze bijeenkomst vanuit huis zowel informatie van het plan ontvangen, uw mening geven en live vragen stellen aan het AnnA-team. Al uw vragen worden geregistreerd en zullen tijdens of na het webinar worden voorzien van antwoord. Na het webinar kunt u tevens door middel van een online enquête, feedback geven over de het aangepaste plan AnnA en het participatietraject. Uw vragen en meningen zullen worden gebundeld in een eindverslag welke aan het College zal worden verstrekt.

Na Pasen worden posters van het aangepaste plan opgehangen achter de ramen van het bestaande SoZa. U vindt deze posters schuin tegenover het station, bij de linker ingang van brasserie Southwood aan de Anna van Hannoverstraat. Daarnaast zal na het Paasweekeinde op de website het aangepaste plan AnnA zijn in te zien. U bent dus niet alleen afhankelijk van de beelden die we tijdens het webinar laten zien, maar we bieden u dus meerdere manieren om kennis te nemen van het plan én om op meerdere manieren uw vragen en uw mening aan ons kenbaar te maken.

Mocht u nog andere vragen hebben over het participatietraject dan kunt u ons altijd bereiken via dit mailadres: . Met uw vragen kunt u dus vóór, tijdens en na het webinar bij ons terecht.