Inloopavond SoZa

Inloopavond SoZa

Woensdagavond 6 juli 2022 (18.30 – 21.30 uur) | The Hague Tech (SoZa)

De afgelopen tijd is een klankbordgroep van omwonenden en belanghebbenden samen met ontwikkelaar VORM, de architect en de landschapsarchitect aan de slag gegaan met de toekomstige bouwplannen voor SoZa, het voormalige gebouw van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid tegenover het NS Station Laan van NOI. De klankbordgroep adviseerde o.a. over het gebouw en het programma (woonprogramma en voorzieningen zoals winkels en horeca) en dacht mee over de invulling van de openbare ruimte (zoals het stationsplein, plein aan de Schenkzijde en vergroening).

We nodigen iedereen van harte uit om langs te komen tijdens een informele inloopavond om de resultaten te bekijken. Er is dan ook volop gelegenheid om vragen te stellen. Ook kunt u uw ideeën, visies, en meningen opschrijven voor de klankbordgroep, architecten en ontwikkelaar en inbrengen via een ideeënbus.

De gemeente Den Haag zal ook aanwezig zijn. Om uitleg te geven en vragen te beantwoorden over de toekomstige ontwikkelvisie voor het gebied rondom station Laan van NOI, en over een aanpassing in de actuele situatie van het fietsparkeren aan de Haagse zijde.

De inloopavond vindt plaats op woensdagavond 6 juli 2022 (18.30 – 21.30 uur) bij The Hague Tech in SoZa (ingang Wilhelmina van Pruisenweg 35). U kunt dan binnenlopen op een tijdstip dat u het beste uitkomt. Kom deze avond vooral langs en nodig ook uw buurtgenoten uit. Iedereen is welkom.

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in