Bouw is gestart!

One MilkyWay

Schrijf je in!

Maak kennis met One MilkyWay, een fantastisch project in aanbouw in Den Haag Binckhorst. Bekijk de locatie, de impressies en het gevoel bij One MilkyWay. In het tweede kwartaal van 2023 (voorlopige planning) zullen de kroonappartementen van One MilkyWay in verkoop gebracht worden. Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. 

De nieuwe Binckhorst: creatief en een tikkeltje rauw

Stoer wonen en werken met de sfeer en identiteit van ‘industrieel, creatief en een tikkeltje rauw’. Wat vroeger een bedrijventerrein was, verkleurt nu naar een innovatief en duurzaam woon-/werkgebied. In de Trekvlietzone en langs de Maanweg ligt het accent op wonen. Bij de Maanweg ligt ook het aantrekkelijke havengebied van de Binckhorst. De eerste bewoners hebben hun plek al gevonden in de Binckhorst en genieten al van de hippe restaurants en bars aan de haven. Op deze plek komt One MilkyWay. 

One MilkyWay heeft de perfecte strategische ligging ten opzichte van zowel het stadscentrum als de omliggende regio: Op fietsafstand van drie intercitystations en aan de nieuwe stadsentree van Den Haag 'De Rotterdamsebaan', met uitvalswegen naar de A4, A12 en A13.

Bekijk de locatie van One MilkyWay door op de knop hieronder te klikken. Bekijk alle voorzieningen in de buurt.

Bekijk locatie
In aanbouw

One MilkyWay

Op de hoek van de Melkwegstraat en Saturnusstraat in Den Haag wordt project One MilkyWay gebouwd. Midden in De Binckhorst. Wat vroeger een bedrijventerrein was, verkleurt de komende jaren naar een innovatief en duurzaam woon-/werkgebied. Stoer wonen en werken met de sfeer en identiteit van ‘industrieel, creatief en een tikkeltje rauw’.

One MilkyWay bestaat uit drie bouwdelen. Een hoge woontoren van circa 70 meter hoog, een lager gedeelte waar houtbouw (CLT) toegepast wordt en een 'groene' parkeergarage met een prachtige daktuin. Natuurlijk zeggen beelden soms meer dan 1000 woorden, bekijk daarom de gebouwschets bij onze nieuwsberichten. 

Hoog boven de stad, in 'de kroon' van het gebouw, komen op de vijf bovenste woonlagen 40 koop-appartementen. Telkens 4 hoek-appartementen (circa 98 m2) en 4 tussen-appartementen (circa 75 - 78 m2). Ga naar 'Appartementen' voor meer informatie. 

Bekijk de appartementen
Bekijk de beelden

Video's

Op deze plek zullen de komende maanden steeds meer video's over One MilkyWay geplaatst worden.

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief