One MilkyWay is NU in verkoop!

One MilkyWay

One MilkyWay is in verkoop!

Yes, het is zover; de 40 Kroonappartementen (vanaf € 435.000,- inclusief keuzebudget) van One MilkyWay zijn in verkoop! 

Op maandag 11 september is de online inschrijving geopend. Jezelf inschrijven voor een Kroonappartement kan tot en met 25 september 9:00 uur. Daarna zal de toewijzing plaatsvinden. Iedereen wordt uiterlijk op 26 september gebeld. Je leest er alles over op onze pagina Verkoopproces

Surf nog eens rustig rond op de site en bekijk alles van dit mooie project waarvan de bouw eind 2022 al gestart is. Geen onzekerheid over de vergunning of voorverkoop, One MilkyWay gaat dóór! Bekijk ook de uitgebreide brochure met alle info en de v.o.n prijzen in de woningzoeker

De opleverprognose is eind 2025 en dan kom je te wonen in een gedeelte van de Binckhorst waar de meeste bouwactiviteiten al voorbij zijn. De projecten Elara, Nova & Frank is een Binck zijn al opgeleverd / worden de komende tijd opgeleverd. Dit zorgt voor een prettige woonomgeving naast de levendige Binckhaven, in plaats van wonen in een grote bouwput.  

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

De nieuwe Binckhorst: creatief en een tikkeltje rauw

Stoer wonen en werken met de sfeer en identiteit van ‘industrieel, creatief en een tikkeltje rauw’. Wat vroeger een bedrijventerrein was, verkleurt nu naar een innovatief en duurzaam woon-/werkgebied. In de Trekvlietzone en langs de Maanweg ligt het accent op wonen. Bij de Maanweg ligt ook het aantrekkelijke havengebied van de Binckhorst. De eerste bewoners hebben hun plek al gevonden in de Binckhorst en genieten al van de hippe restaurants en bars aan de haven. Op deze plek komt One MilkyWay. 

One MilkyWay heeft de perfecte strategische ligging ten opzichte van zowel het stadscentrum als de omliggende regio: Op fietsafstand van drie intercitystations en aan de nieuwe stadsentree van Den Haag 'De Rotterdamsebaan', met uitvalswegen naar de A4, A12 en A13.

Bekijk de locatie van One MilkyWay door op de knop hieronder te klikken. Bekijk alle voorzieningen in de buurt.

Bekijk locatie
In aanbouw

One MilkyWay

Op de hoek van de Melkwegstraat en Saturnusstraat in Den Haag wordt project One MilkyWay gebouwd. Midden in De Binckhorst. Wat vroeger een bedrijventerrein was, verkleurt de komende jaren naar een innovatief en duurzaam woon-/werkgebied. Stoer wonen en werken met de sfeer en identiteit van ‘industrieel, creatief en een tikkeltje rauw’.

One MilkyWay bestaat uit drie bouwdelen. Een hoge woontoren van circa 70 meter hoog, een lager gedeelte waar houtbouw (CLT) toegepast wordt en een 'groene' parkeergarage met een prachtige daktuin. Natuurlijk zeggen beelden soms meer dan 1000 woorden, bekijk daarom de gebouwschets bij onze nieuwsberichten. 

Hoog boven de stad, in 'de kroon' van het gebouw, komen op de vijf bovenste woonlagen 40 koop-appartementen. Telkens 4 hoek-appartementen (circa 98 m2) en 4 tussen-appartementen (circa 75 - 78 m2). Ga naar 'Appartementen' voor meer informatie. 

Bekijk de appartementen
Bekijk de beelden

Video's

Op deze plek zullen de komende maanden steeds meer video's over One MilkyWay geplaatst worden.

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief