Bouw gestart! Kom naar één van de inloopmiddagen! *meer info*

One MilkyWay

One MilkyWay in verkoop & kom naar de inloopmiddagen!

Yes, het is zover; de 40 Kroonappartementen (vanaf € 435.000,- inclusief keuzebudget) van One MilkyWay zijn in verkoop! Je leest er alles over op onze pagina Verkoopproces

Surf nog eens rustig rond op de site en bekijk alles van dit mooie project waarvan de bouw eind 2022 al gestart is. Geen onzekerheid over de vergunning of voorverkoop, One MilkyWay gaat dóór! Bekijk ook de uitgebreide brochure met alle info en de v.o.n. prijzen van de nog beschikbare appartementen in de woningzoeker

De opleverprognose is eind 2025 en dan kom je te wonen in een gedeelte van de Binckhorst waar de meeste bouwactiviteiten al voorbij zijn. De projecten Elara, Nova & Frank is een Binck zijn al opgeleverd / worden de komende tijd opgeleverd. Dit zorgt voor een prettige woonomgeving naast de levendige Binckhaven.

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Of neem contact op met Natacia als je interesse hebt in het aankopen van een Kroonappartement. Haar gegevens vind je onderaan deze pagina. 

*** Kom naar één van de inloopmiddagen! ***

*** Bekijk de Virtuele Tour! ***

Panorama's

Dit is het toekomstige uitzicht vanaf één van de balkons van de Kroonappartementen. Wat een uitzicht! Ga naar de Virtuele Tour om nog meer uitzichten van andere balkons te bekijken!

De nieuwe Binckhorst: creatief en een tikkeltje rauw

Stoer wonen en werken met de sfeer en identiteit van ‘industrieel, creatief en een tikkeltje rauw’. Wat vroeger een bedrijventerrein was, verkleurt nu naar een innovatief en duurzaam woon-/werkgebied. In de Trekvlietzone en langs de Maanweg ligt het accent op wonen. Bij de Maanweg ligt ook het aantrekkelijke havengebied van de Binckhorst. De eerste bewoners hebben hun plek al gevonden in de Binckhorst en genieten al van de hippe restaurants en bars aan de haven. Op deze plek komt One MilkyWay. 

One MilkyWay heeft de perfecte strategische ligging ten opzichte van zowel het stadscentrum als de omliggende regio: Op fietsafstand van drie intercitystations en aan de nieuwe stadsentree van Den Haag 'De Rotterdamsebaan', met uitvalswegen naar de A4, A12 en A13.

Bekijk de locatie van One MilkyWay door op de knop hieronder te klikken. Bekijk alle voorzieningen in de buurt.

Bekijk locatie
In aanbouw

One MilkyWay

Op de hoek van de Melkwegstraat en Saturnusstraat in Den Haag wordt project One MilkyWay gebouwd. Midden in De Binckhorst. Wat vroeger een bedrijventerrein was, verkleurt de komende jaren naar een innovatief en duurzaam woon-/werkgebied. Stoer wonen en werken met de sfeer en identiteit van ‘industrieel, creatief en een tikkeltje rauw’.

One MilkyWay bestaat uit drie bouwdelen. Een hoge woontoren van circa 70 meter hoog, een lager gedeelte waar houtbouw (CLT) toegepast wordt en een 'groene' parkeergarage met een prachtige daktuin. Natuurlijk zeggen beelden soms meer dan 1000 woorden, bekijk daarom de gebouwschets bij onze nieuwsberichten. 

Hoog boven de stad, in 'de kroon' van het gebouw, komen op de vijf bovenste woonlagen 40 koop-appartementen. Telkens 4 hoek-appartementen (circa 98 m2) en 4 tussen-appartementen (circa 75 - 78 m2). Ga naar 'Appartementen' voor meer informatie. 

Bekijk de appartementen

Wij staan voor je klaar als je ons nodig hebt

Neem vrijblijvend contact op voor alle vragen over het project

Natacia Rademaker

Natacia Rademaker

Verkoopmanager

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief