Bouw gestart! Kom naar één van de inloopmiddagen! *meer info*

One MilkyWay
CENTRAAL, IN EEN BRUISENDE OMGEVING

Locatie

One MilkyWay komt vlakbij de gezellige Binckhaven met waar onder andere Loetje, Kompaan en de Caballero Fabriek bekende plekken zijn. Ontspannen kan op loopafstand in het Waterfrontpark of natuurlijk in het schitterende eigen groene dakpark op het dak van de parkeergarage! 

En met de fiets ben je zo in het centrum van Den Haag of Voorburg om gezellig te winkelen. Lekker zonnen, uitwaaien of surfen op het strand kan natuurlijk ook. Maar denk ook aan andere activiteiten op het water: met een sloep of kano kan je heel leuk varen over De Vliet. 

Of als je plannen buíten de stad hebt: NS-Stations Voorburg, Hollands Spoor en Den Haag Centraal liggen op enkele minuten fietsen. En de nieuwe Rotterdamsebaan of de vertrouwde Utrechtsebaan brengen je zo naar de A4 en A13 of A12. 

Wonen op een fantastische plek in Den Haag die volop in ontwikkeling is met alle voorzieningen in de buurt? Dan is One MilkyWay echt iets voor jou! 

Meer weten over de Binckhorst die aan het transformeren is? Ga naar binckhorst-denhaag.com voor meer info en loop eens binnen tijdens één van onze inloopmiddagen!

Bereken je reistijd

Vervoer
  • Lopen Lopen
  • Fietsen Fietsen
  • Auto Auto
  • Openbaar vervoer OV
Maximale afstand

Faciliteiten tonen

Wie zijn de buren?

Rondom de innovatieve en gezellige Binckhaven

In en rond de Binckhaven vind je tal van leuke plekken. Bekend zijn natuurlijk de terassen en bars van Loetje en Kompaan. Maar ga ook eens naar Coffee @Bean's of Vivre Wijnbar & Proeflokaal aan het Maanplein. Of haal wat vitamines op bij Healthy Made.

Aan bedrijvigheid ontbreekt het niet in de Binckhaven. Neem bedrijfsverzamelgebouw de Caballero Fabriek; waar het vroeger draaide om sigaretten, ademt het hier nu bedrijvigheid op het gebied van multimedia, grafisch ontwerp, fotografie, reclame, ICT, communicatie, evenementen en architectuur. Daarnaast is er nog De Besturing waar artiesten, kunstenaars en ontwerpers een collectief vormen en vanaf begin 2023 opent De Titaan haar deuren. Inmiddels staat de Binckhaven bekend als het kloppende hart van de Haagse Impact Economy waar alles draait om 'doing good & doing business'. 

Of ga actief aan de slag bij Surfpoel op een golf in 's werelds eerste indoor wave pool of op een SUP. Vanaf hier 'sup' je zo naar het centrum of De Vliet. Aansluiten bij watersportverening De Vlietstreek met eigen drijvend clubhuis kan ook. En na alle inspanning is het goed ontspannen bij Privé Wellness Oro

En dan is MOOOF begin 2021 verhuisd waardoor het nu om de hoek ligt van One MilkyWay. MOOOF is een community voor muziek, dans en sport. Aangevuld met (para)medici en andere diensten. Een unieke en bruisende hub met een kleine 200 nieuwe en bestaande bedrijven. Van hip-hopstudio’s tot martial arts, van rollerskatebaan tot opera, van fysiotherapeuten of kapper tot een werkplaats voor muziekinstrumenten en zelfs een uniek Frans restaurant. 

Kortom, er is echt genoeg te doen rondom One MilkyWay. In de verschillende creatieve hotspots in het gebied vind je onder andere (bachata) dansscholen, yoga lessen en galleries. En het wordt alleen maar leuker! 

Ter oriëntatie komen hiernaast achtereenvolgens de locatieschets op stadsniveau, de locatieschets op wijkniveau en de situatieschets voorbij. Klik ze aan om ze groter te bekijken.

 

Bekijk de woningen

Elke dag genieten van deze dynamische buurt met de haven, de stad dichtbij en volop verrassende leuke plekjes om af te spreken?