Inloopevent 26 & 29 juni!
Bouw gestart & Prognose oplevering Q4 2025

de Juffer

Panorama's

Wonen in de Juffer betekent

Duurzaamheid verder dan de landelijke eisen

Voor de Juffer gaan we qua duurzaamheid nu al verder dan de landelijke eisen. De appartementen in de Juffer zijn aardgasvrij en hebben een energiebehoefte die ruim voldoet aan de BENG-eisen (Bijna Energie Neutraal Gebouw).

Meer lezen

Wonen met uitzicht op de plas

Wat een prachtig en eindeloos uitzicht over de Plas van Van Buijsen, het groene landschap én de skyline van Rotterdam. Uniek aan de Plas van Van Buijsen is dat het een van de meest donkere plassen in Nederland is, gelegen in een prachtig natuurgebied.

Meer lezen

Hoogwaardige afwerking

Alle appartementen zijn in basis voorzien van houten binnenkozijnen met houten binnendeuren, gestucte plafonds, akoestische dekvloeren, hoogwaardig Villeroy & Boch sanitair en MOSA wand- en vloertegelwerk. Ook is elk appartement in basis al voorzien van een luxe uitgeruste keuken met al het benodigde inbouwapparatuur.

Meer lezen

Royale terrassen

De appartementen hebben royale, organisch gevormde terrassen om zicht op de plas te borgen. De Terrasappartementen hebben terrassen van ca. 23 m² tot ca. 76 m², de Terrasappartementen XL hebben terrassen van ca. 39 m² tot ca. 107 m², de Penthouses en Penthouses TOP hebben terrassen van ca. 42 m² tot ca. 77 m². Er zijn altijd zon- en schaduwplekken op alle terrassen.

Plas van Van Buijsen

De Plas van Van Buijsen is een belangrijk landschappelijk element in Pijnacker. Het is eind 19e eeuw ontstaan door de veenwinning van de familie Van Buijsen. Veel vogels, insecten en andere dieren hebben een veilig thuis in de groene oevers. Wij voegen aan deze historische plas een thuis voor mensen toe. Een markant herkenningspunt op een bijzondere plek met geweldig uitzicht! De Plas van Van Buijsen is een van de meest donkere plassen in Nederland gelegen in een uniek natuurgebied waarbij de lucht/lichtvervuiling minimaal aanwezig is. Het is niet alleen een fijne omgeving voor mensen, maar ook voor de natuur. Een ander herkenningspunt van project de Juffer is dat het komt te liggen naast de nieuwbouwwijk Tuindershof.

Bekijk locatie
De appartementen

Aanbod De Juffer

Er komen in totaal 23 royale, exclusieve en unieke appartementen verdeeld over 4 woningtypes in de Juffer.

  • Terrasappartementen van ca. 108 tot ca. 121 m2
  • Terrasappartementen XL van ca. 124 tot 151 m2
  • Penthouses van ca. 150 tot ca. 181 m2
  • Penthouses TOP van ca. 150 en ca. 181 m2

Alle unieke appartementen en penthouses hebben rondom de woning een royaal terras over de gehele breedte tot wel 107 m2. De appartementen hebben minimaal 2 tot 4 slaapkamers. Alle appartementen zijn in basis voorzien van houten binnenkozijnen met houten binnendeuren, gestucte plafonds, akoestische dekvloeren, hoogwaardig Villeroy & Boch sanitair en MOSA wand- en vloertegelwerk. Ook is elk appartement in basis al voorzien van een luxe uitgeruste keuken met al het benodigde inbouwapparatuur om heerlijk te kunnen koken.

Wij staan voor je klaar als je ons nodig hebt

Neem vrijblijvend contact op voor alle vragen over het project

Frisia Makelaars

Frisia Makelaars

Makelaar
Ooms Makelaars Lansingerland

Ooms Makelaars Lansingerland

Makelaar

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in