Ruim 50% verkocht! | Nieuw: Penthouse TOP | Inloopevent 31 mei!

de Juffer
Waarom wonen in Juffer?

Waarom wonen in Juffer?

Waarom een appartement in de Juffer?

Een nieuwbouwwoning heeft veel voordelen. Jouw hele appartement is netjes, nieuw en duurzaam. Je profteert van de nieuwste technieken en je hebt de aankomende jaren geen omkiken naar onderhoud. Kopen in de Juffer heeft echter nog meer voordelen. We sommen ze graag voor je op!

  • Home
  • Waarom wonen in Juffer?

Pijnacker is een fantastische plek om te wonen. De rust en groene omgeving van een dorp en daarnaast ook met alle voorzieningen op nog geen 10 minuten fietsafstand aanwezig. Er is een ruim aanbod aan supermarkt, winkels, horeca, huisartsenpost, evenementen en cultuur. Ook op het gebied van vrije tijd is er voor ieder wat wils. Pijnacker-Nootdorp heeft namelijk een actief verenigingsleven.

In Pijnacker geniet je van twee werelden. Enerzijds ervaar je de rust van een dorp met een oude dorpskern en gezellige winkelstraat, nabij de natuur en landelijke vergezichten. Anderzijds zorgt de centrale ligging van Pijnacker, tussen Rotterdam, Den Haag, Delft en Zoetermeer, ervoor dat het rijk is aan voorzieningen. Daarnaast is er een snelle metro- en treinverbinding met Den Haag, Delft en Rotterdam.

Voor de Juffer gaan we qua duurzaamheid nu al verder dan de landelijke eisen. Nieuwbouwprojecten van deze omvang moeten nu al energieneutraal zijn zodat ze niet bijdragen aan een verdere opwarming van ons klimaat. De appartementen in de Juffer zijn aardgasvrij en hebben een energiebehoefte die ruim voldoet aan de BENG-eisen (Bijna Energie Neutraal Gebouw) van 2022.

Door het goede isolatieniveau kunnen de appartementen worden verwarmd met een lage temperatuurvloerverwarming in combinatie met een gebalanceerde WTW ventilatie. Hiermee wordt altijd voldoende verse lucht toegevoerd voor een comfortabel én gezond appartement. Het gebouw de Juffer wordt aangesloten op het bestaande collectieve warmtenet / collectieve WKO installatie van Eteck in de wijk. Alle appartementen worden uitgerust met een installatie bestaande uit een warmtepomp met een individuele tapwatervoorziening / boiler die zijn aangesloten op het bestaande collectieve warmtenet. Hiermee wordt het hoogste comfortniveau geleverd tegen het minste energieverlies. Ook zijn de appartementen voorzien van triple beglazing, wat bijdraagt aan een verlaging van de energiekosten.

Het grote voordeel voor jou als koper is de mogelijkheid om in de zomer de installatie tevens te gebruiken voor de koeling van je appartement. De zomerwarmte wordt op deze manier weer opgeslagen in de ondergrond en in de winter weer gebruikt. Dit is het grote voordeel van een zogenaamde WKO installatie. Naast het gebruik van duurzame energie uit de ondergrond worden op de daken zonnepanelen opgesteld. Hiermee wordt onder andere de duurzame elektriciteit voor de algemene ruimtes in de Juffer opgewekt. Dit om ervoor zorg te dragen dat het energieverbruik van de algemene ruimten, zoals het verlichten van de algemene ruimtes middels 100% led-verlichting en de oplaadpunten van de auto’s in de mobiliteitsterminal, nihil zal zijn. Immers zijn er 22 zonnepanelen opgenomen om elektriciteit te leveren voor de algemene ruimten van de VvE. Zo verlagen we de servicekosten van de VvE voor de bewoners van de Juffer.

Daarnaast krijgt elk appartement een aantal zonnepanelen toegewezen waarbij het aantal zonnepanelen afhankelijk is van de grote van het appartement. Hiermee bespaar je als bewoner tevens op de elektrakosten in jouw appartement.

Wat een prachtig en eindeloos uitzicht over de Plas van Van Buijsen, het groene landschap én de skyline van Rotterdam. Uniek aan de Plas van Van Buijsen is dat het een van de meest donkere plassen in Nederland is, gelegen in een prachtig natuurgebied.

De Juffer wordt compleet nieuw gebouwd, wat dan ook betekent dat alles in en rondom je appartement compleet nieuw is. Geen zorgen over de enorme onderhoudskosten die je bij een bestaande woning nog wel eens hebt, maar je kunt je geld ergens anders aan uit geven. Ook gelden er voor de verschillende onderdelen van het gehele plan nog verschillende garantietermijnen, want uiteraard wordt dit plan gebouwd onder de geldende eisen van het aangesloten garantie-instituut. De appartementen zijn helemaal klaar voor de toekomst.

Niet alleen behaaglijke vloerverwarming in de winter, maar ook heerlijke vloerkoeling in de warmere perioden van het jaar. De appartementen zijn voorzien van zowel vloerverwarming als vloerkoeling. Deze vloerkoeling zal in de zomermaanden bijdragen aan een prettiger leefmilieu; de temperatuur in het appartement zal enkele graden lager zijn dan in een vergelijkbare woning zonder koeling. Het gaat hier om een aftopping van de temperatuur met ca. 1-2 graden, ook wel passieve of top koeling genoemd. Er komen dus géén radiatoren die de indelingsmogelijkheden en het vrije uitzicht naar buiten van de verschillende kamers in je appartement kunnen belemmeren. Bijkomend voordeel hiervan is dat je eigenlijk meteen meer vierkante meters woonoppervlakte tot je beschikking hebt.

Bijna ieder appartement wordt anders. Bovendien staan er binnen de appartementen geen constructieve wanden in de weg en zorgt de kolomstructuur voor een open indelingsmogelikheid. Toekomstige bewoners krijgen opties in hun woonplattegrond waardoor deze aan hun woonwensen kan voldoen. Dit biedt vergaande toekomstbestendigheid. Zo kan er gekozen worden voor bijvoorbeeld de keuken op een andere plek of bijvoorbeeld een extra slaapkamer of juist een grote slaapkamer of werkruimte, mits passend binnen de technische kaders van het project.

De appartementen bereik je via de dubbelhoge entree met een warme houten uitstraling. Het terras wat erboven ligt, is zo vormgegeven dat het de entree aankondigt en een luifel vormt. Ook vanuit de half verdiepte stallingsgarage en fietsenstalling kom je via de lift of trap in de entreehal.

van het gebouw een postkast en een deurbel bestaande uit een spreek- luistermodule met camera. Deze is verbonden met de videofooninstallatie in het appartement, bestaande uit een wandtoestel met een spreekluisterverbinding, een (touch) kleurenbeeldscherm uitgevoerd met een deuropener en een zoemer. Deze kan via jouw eigen wifi netwerk in het appartement via de installatie bediend worden en is daarnaast te bedienen met je mobiele telefoon.

Alle bewoners van de appartementen kunnen door middel van een kaartlezer / tag de half verdiepte stallingsgarage, de fietsenberging(en) en de hoofdentree van het appartementencomplex sleutel-loos betreden. Zo kan iedere bewoner altijd zonder gebruik van een sleutel middels een kaartlezer / tag het gebouw betreden.

De royale terrassen zijn gezoneerd, wat betekent dat de terrassen ruimere en smallere gedeeltes hebben. Als bewoner zal je met name op de ruimere terras gedeeltes verblijven. De grotere terras gedeeltes zijn gesitueerd ter plaatse van de woonkamer en/of keuken, welke je bereikt via een grote schuifpui. De appartementen hebben royale, organisch gevormde terrassen om zicht op de plas te borgen. De basis Terrasappartementen hebben terrassen van ca. 23 m² tot ca. 76 m², de Terrasappartementen XL hebben riante terrassen van ca. 39 m² tot ca. 107 m², de Penthouses hebben terrassen van ca. 42 m² tot ca. 77 m² en de Penthouses XL hebben royale terrassen van ca. 74 m² tot ca. 82 m². Alle terrassen zijn gelegen over de gehele breedte van het appartement. Hierdoor zijn er altijd zon- en schaduwplekken op alle terrassen. 

De uitstraling van hout op de terrassen en in de kozijnen, plafondafwerking en vloerafwerking werken als het ware als een duurzame buffer tussen buiten en binnen met een luxe, houten duurzame uitstraling. De terrassen zijn afgewerkt met een stalen lamellen hekwerk zodat het open en ruimtelijk toont en je altijd kan genieten van het uitzicht op de plas. 

Waar de bomen het terras inkepen en de terraszones ondieper worden, staan de terrasafscheidingen, die we voorzien van een natuurlijk scheidingselement. Er wordt onderzocht of de terrasafscheidingen kunnen worden uitgevoerd in bloempotten van
gerecycled kunststof, voorzien van groene beplanting. De bloempotten zullen worden gemaakt middels een 3D printer. Op deze manier worden er unieke terrasafscheidingen gecreëerd. De terrasafscheiding bestaat uit een familie van vaste potvormen. De vormgeving zorgt voor speelsheid en beweging waardoor dezelfde pot vanuit een ander perspectief een ander beeld oproept. De terrasafscheidingen bevinden zich bij gesloten gevels. Plaatselijk zullen in de gevel openingen komen om nestkasten te huizen voor gewenste vogels en insecten, zoals de roodstaart, gierzwaluw en vleermuizen. Door de royale terrassen is er altijd privacy en zijn er geen zicht belemmerende terrasafscheidingen nodig.

De gekromde terrassen vormen een buffer tussen binnen en buiten. Groen op de terrassen zorgt voor meer biodiversiteit. Er worden 4 nestkasten geïntegreerd in het gevelmetselwerk. De kopse zijden van de terrassen zijn zodanig ontworpen dat hier nestgelegenheden voor vleermuizen gecreëerd kunnen worden. De Plas van Van Buijsen is immers een leef- en foerageergebied van de vleermuis.

Geen grote garagedeuren midden in de mooie gevel van de Juffer, maar een entree vanuit het groen onder het maaiveld, waar je via een flauwe hellingbaan tussen schuin oplopende taluds naar afdaalt. Door het landschap te plooien, is de entree naar de half verdiepte stallingsgarage onderdeel van dat landschap geworden en kan het daglicht diep de half verdiepte stallingsgarage binnendringen. Een verfijnde, natuurlijke inpassing van een fraaie parkeeroplossing.

We maken een geventileerde half verdiepte stallingsgarage met 37 parkeerplekken voor 22 appartementen. De garage is een frisse ruimte met daglicht en verse lucht. Openingen aan weerszijde zorgen voor een natuurlijke ventilatie van de garage. Alle parkeerplekken worden in basis voorzien van een vlakbandkabel zodat de parkeerplaats 100% is voorbereid op elektrisch laden. Op deze vlakbandkabel kunnen oplaadpunten voor auto’s worden aangebracht, welke als kopersoptie zullen worden aangeboden.

Vanuit de half verdiepte stallingsgarage kun je door gebruik te maken van een tag de algemene ruimte bereiken en kun je via de lift bij je eigen appartement komen. De meeste deuren in de algemene ruimtes zijn voorzien van een elektrische deurdranger die wordt aangestuurd middels een tag, sensor of elleboogschakelaar. Op deze manier kun je zonder contact alle deuren openen om bij je appartement te komen, bij gebruik van de lift.

Indien een bewoner geen auto tot zijn beschikking heeft zijn er tevens mogelijkheden om één parkeerplaats om te zetten als kopersoptie naar een eigen bergruimte. De VvE kosten van de omgezette parkeerplaats blijven echter wel van toepassing. De eventuele berging dient wel in de toekomst weer te kunnen worden omgezet naar een parkeerplaats.

Bezoekers kunnen eenvoudig parkeren op één van de zeven ruime parkeerplaatsen op het maaiveld voor het gebouw. Deze bezoekersparkeerplekken zijn voorzien van waterpasserende verharding, mooi vormgegeven en ingepast in het landschap.

We willen toekomstige bewoners stimuleren om de fiets te pakken door de fietsenstalling makkelijk bereikbaar en goed zichtbaar te maken op de begane grond. Er komt plek voor vier lage fietsparkeerplekken per appartement. Drie fietsplekken zijn gesitueerd in de afgesloten fietsenstalling in de half verdiepte stallingsgarage en een fietsplek is gesitueerd in de fietsenstalling op de begane grond, om de bewoners van alle gemakken te voorzien. Daarnaast zijn er ook plekken voor scootmobiels en bakfietsen. Ook worden elektrische oplaadpunten voor fietsers gerealiseerd.

Voor bezoekers zal buiten verborgen in het landschap, een fietsparkeerplek worden opgenomen.

OKER&GOUD is een interieurontwerp-studio in de Hoeksche Waard die naast het ontwerpen van interieurs ook ondersteuning biedt tijdens de verbouwing.

Als je een appartement koopt, krijg je een dagdeel met een interieurarchitect van OKER&GOUD. Zo kun je samen met de interieurarchitect de indeling van jouw appartement naar wens aanpassen. Wil je een extra kamer of zou je graag een grotere leefkeuken willen? Wij zullen je aan de hand van een tekening laten zien wat de mogelijkheden zijn, natuurlijk wel passend binnen de technische mogelijkheden van het plan. Mocht je voor de basis plattegrond gaan, kun je bij OKER&GOUD terecht voor bijvoorbeeld een lichtplan of voor een advies in kleuren-en materialen.

Dankzij veel ervaring met name nieuwbouwwoningen/-appartementen, is OKER&GOUD bekend met het nieuwbouwtraject en het Bouwbesluit. Wij zijn op de hoogte van alle ins- en outs van het plan en ontwerp en weten wat wel en niet mogelijk is in de Juffer. Ontwerpen die wij maken, zullen realistisch en persoonlijk zijn, maar vooral de keuzes makkelijker maken.

www.okergoud.nl

De keuken is het meest persoonlijke deel van jouw appartement en verdient daarom de beste behandeling. Daarom voorzien wij alle appartementen van een exclusieve luxe keuken met hoogwaardige moderne inbouwapparatuur. Ons oog voor detail
zorgt ervoor dat jouw keuken perfect aansluit bij jouw wensen, zowel in vorm als functie. Met onze keuze in materialen, kleuren en apparatuur maken wij jouw droomkeuken werkelijkheid!

Image Keukens is als keukenleverancier verbonden aan het prestigieuze project de Juffer. Onze adviseurs zijn volledig op de hoogte van de appartementen in de Juffer en garanderen daardoor de hoogste kwaliteit en efficiency. Onze showroom in Oud-Beijerland biedt een ruim assortiment aan keukenopstellingen en onze adviseurs staan klaar om jou te inspireren en te adviseren. Neem alvast een kijkje op onze website www.imagekeukens.nl en ontdek wat wij voor jouw droomkeuken kunnen betekenen!

Jouw persoonlijke domein in jouw appartement. Een plaats waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Om ‘s morgens aangenaam te ontwaken, of ‘s avonds fijn te ontspannen na een intensieve dag. De badkamer en toiletruimte zijn standaard al compleet afgewerkt met fraai wand- en vloertegelwerk van MOSA en sanitair van Villeroy & Boch. Type Terrasappartement heeft standaard sanitair type Architectura en de types Terrasappartement XL, Penthouse en Penthouse XL hebben standaard sanitair type Subway 2.0. Alle badkamers hebben in basis een inloopdouche tot aan het plafond betegeld met eventueel een glazen wand en een ligbad.

Maar uiteraard kan het sanitair en tegelwerk ook worden aangepast aan jouw eigen wensen. Via de sanitair- en tegelshowroom van de Juffer kun je dit (al dan niet digitaal) doorgeven. Zie de technische omschrijving en de separate brochures van het sanitair en het tegelwerk voor wat standaard wordt toegepast in jouw appartement in de Juffer.

Het appartementengebouw ligt aan het rustgevende wandelpad rondom de plas. Het groen rondom het gebouw is vrij toegankelijk voor iedereen. Rondom zullen diverse bomen, struiken en weelderig groen worden geplaatst, die de natuurlijke overgang vanuit het groen naar het gebouw zullen begeleiden.

De groene zoom vormt de landschappelijke bodem van waaruit de Juffer kan opbloeien. Niet alleen aardt het gebouw in een groene omgeving, maar ook wordt het gebouw gevormd door een sterke synthese tussen landschap en gebouw. Opgroeiende bomen strijden om licht en ruimte en bepalen de groeicurves en kronen van de bomen die dicht bij hen staan. De bomen aan de rand van het gebouw bepalen mede de curves en kroon van de Juffer. Door de vorm van de geplante bomen uit te sparen uit het te bouwen volume ontstaat er een bijzondere, organische vorm met uithollingen. Op deze manier trekken we het landschap naar binnen en ervaren de bewoners van de Juffer optimaal een groene, bosachtige woonomgeving.

Door de rand tussen de bestaande bebouwing en het nieuwe woongebouw ruim aan te planten met bomen van meer dan afdoende afmetingen staat de Juffer extra in het groen en minder in het zicht van de bestaande bebouwing. De Juffer markeert de entree naar de wijk met een markant, herkenbaar gebaar in het landschap. Door subtiele hoogteverschillen in het terrein aan te brengen creëren we een groene landschappelijke buffer, die de afstand tussen de bebouwde omgeving en de Juffer verder vergroot en de herkenbaarheid versterkt. In dit landschap is plaats voor planten, bomen, struiken en wandelpaden. Er wordt nadrukkelijk gekozen voor een natuurlijke onderbeplanting met bloemrijke mengsels die op verschillende tijdstippen in het jaar bijzonder kleurrijk zijn door de toevoeging van wilde bollen. In de Juffer willen we ervoor zorgen dat de nieuwe bewoners veel interactie hebben met de directe natuur. De bijzondere, gebogen terraslijnen zijn zichtbaar aan de waterkant vanuit je wandeling langs de plas. Een flexibele afscheiding die het gevoel creëert dat het bos het gebouw ingroeit en tegelijkertijd de privacy waarborgt.

De Juffer is gebaseerd op een natuurinclusief, landschappelijk concept, waarbij planten, bomen en struiken uit de directe omgeving een belangrijke plaats innemen ten opzichte van het woongebouw. We brengen de toekomstige bewoners, planten en dieren op een harmonieuze manier bij elkaar, waarmee we een prettig klimaat faciliteren en een gezonde leefomgeving, die uitnodigt tot naar buiten gaan en bewegen. De nabijheid van grote bomen en beplanting rondom het gebouw maken de directe terrassen een aantrekkelijke plek. Er zal worden gekozen voor meer vrucht- en bloesemdragende soorten ter verrijking van het wonen en ten faveure van biodiversiteit en natuurinclusiviteit. Voor deze beplanting kiezen we inheemse soorten en een aantal exoten met het oog op toekomstbestendigheid. Door de steeds warmer wordende zomers én winters zien we dat het belangrijker wordt om inheemse beplanting te mengen met lichte exoten. De nieuwe bomen, struiken en onderbeplanting in de ruimte rondom het woongebouw kiezen we ook zorgvuldig uit op vogel- en insectvriendelijkheid.

Veel groen zorgt voor healthy urban living. Ons uitgangspunt is dat wij deze vitale omgeving bouwen voor de toekomstige bewoners en passanten. Een groene omgeving zorgt ervoor dat je wil bewegen. Lopen, spelen, ontmoeten gaat vanzelf in een aantrekkelijke bostuin met prettige verblijfsplekken en logische looproutes. Zo ontstaat er interactie tussen de toekomstige bewoners en kunnen zij gezellig een praatje maken. De groene ruimte is een geweldige plek voor verbondenheid. Het gaat dan niet alleen om fysieke gezondheid, maar juist ook om sociale gezondheid; een plek voor iedereen en met iedereen. De Juffer stimuleert een vitale leefomgeving door zijn ontwerp. Ook is het vanzelfsprekend om de fiets te pakken of de trap te nemen. De routing is zo gemaakt dat deze vanzelfsprekendheid ontstaat. Zo stimuleert de aansluiting op het pad rondom de plas voor een avondwandeling. Er zijn in de groene omgeving volop plekken om buiten te verblijven en ongedwongen de ruimte te delen. Voor kinderen zijn er speelattributen in de buurt opgenomen en er is een looppad wat rondom de plas loopt voorbij de Juffer.