Inloopevent 24 juli!
Bouw gestart & Prognose oplevering Q4 2025

de Juffer
FAQ

FAQ

Bekijk hier de meestgestelde vragen over de Juffer. Heb je vragen? Neem dan contact op met Ooms Makelaars Lansingerland via 010-3029999 of lansingerland@ooms.com. Heb je vragen over de hypotheek? Bel dan naar VORM Sales & Finance via 0186-618777.

  • Home
  • Meestgestelde vragen

Via de knop ‘interesse’ op deze website kun je je inschrijven als belangstellende door je gegevens achter te laten. Je wordt dan door middel van e-mailnieuwsbrieven op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen van dit nieuwbouwproject. 

Het nieuwbouwproject de Juffer is nu in verkoop! Heb je interesse? Schrijf je in!

De grond koop je van VORM Ontwikkeling BV; je sluit ook de koopovereenkomst met VORM Ontwikkeling BV. De aannemingsovereenkomst sluit je met de aannemer van het project. De aannemer bouwt jouw woning en is ook jouw aanspreekpunt tijdens de bouwperiode van jouw huis. Ook als je vragen hebt over meer- en minderwerk kun je bij de aannemer terecht. 

Nee, belangstellenden uit de gemeente hebben geen voorrang. In Nederland kennen we vrije vestiging, dit betekent dat iedereen gelijke kans heeft om een woning te kopen en er geen restricties zijn ten aanzien van de koop. 

De verwachting is dat de bouw van de woningen in Q4 2023 gaat starten. De appartementen zullen naar verwachting Q3 2025 worden opgeleverd. Let op dit is een grove prognose waar geen waarde aan kan worden gehecht in verband met de te doorlopen vergunningsprocedures en omdat de aannemer nog een definitieve planning dient op te stellen.

Een nieuwbouwhuis is een huis zonder zorgen waar je geen omkijken naar hebt. Alles is nieuw, alles doet het. Op bijna alles zit garantie en onderhoudskosten heb je de eerste jaren vrijwel niet. Daar komt bij dat je een nieuwbouwhuis ook nog eens helemaal kunt aanpassen aan je eigen wensen. 

De appartementen hebben allemaal royale dakterassen / buitenruimtes met veel zon- en schaduwplekken. Daarnaast heeft de VvE van de Juffer ook nog een deel van het aangrenzend groen rondom het gebouw in bezit waar onder andere de bezoekers parkeerplaatsen zijn opgenomen. Dit deel van het openbaar groen dient de VvE dan ook zelf te beheren en te onderhouden en gaat op in een lijn met het aangrenzende omliggende groen.

Ja, alle beschikbare verkoopdocumentatie van de woningen vind je bij jouw favoriete woning of in jouw ''Woningdossier''. Ook is alle informatie te vinden op de website onder ''downloads''.

Ja, er wordt een Verenigingen van Eigenaren (VvE's) opgestart zodra de opleverdatum in beeld komt. De VvE zal het gehele gebouw inclusief de stallingsgarage en een deel van het aangrenzende groen / gebied rondom het gebouw en boven de stallingsgarage beheren. In de nog op te stellen VvE akte en bijbehorende splitsingstekeningen is een en ander te herleiden ten tijde van de verkoopfase.

Belangstellenden kunnen contact opnemen met Ooms Makelaars Lansingerland of Frisia Makelaars.

De Makelaars

Heb je al eerder een appartement gereserveerd? Dan blijven de WoningCoaches jouw contactpersoon.

De VORM WoningCoaches:

Onder de Juffer komt een privé parkeergarage voor kopers met 37 parkeerplekken. Alle woningen hebben recht op minstens één eigen parkeerplaats en de parkeerplaatsen worden toegewezen per woning en ook mee verkocht met de desbetreffende woning. Dit zal op de prijslijst worden vermeld welke parkeerplaats(en) aan welke appartement is gekoppeld.

Er komen royale en unieke appartementen in vier varianten, de terrasappartementen en terrasappartementen XL. Daarnaast komen er ook exclusieve penthouses in de Juffer, in woningtypen penthouse en penthouse TOP. Deze woonproducten zijn uniek in Pijnacker. Per laag verschillen de woonoppervlaktes van de appartementen. De 9 stuks terrasappartementen hebben ongeveer een grootte van ca. 100 tot ca. 120 m², de 8 stuks terrasappartementen XL hebben een grootte van ca. 125 tot ca. 150 m². Op de bovenste twee lagen zijn zes riante penthouses gelegen, type penthouse (3 stuks op de 4e verdieping) is van ca. 150 tot ca. 180 m² en penthouse TOP (3 stuks op de bovenste verdieping) is van ca. 150 tot 180 m² groot.

Het openbaar vervoer is zeer goed vertegenwoordigd in de omgeving. Er zijn veel buslijnen en er is zelfs een metrostation op fietsafstand aan de Hofpleintunnel. Op die manier ben je zo in Rotterdam of Den Haag!

Pijnacker-Nootdorp is een fantastische plek om te wonen. De rust en groene omgeving van een dorp, maar met een divers aanbod aan winkels, horeca, evenementen en cultuur. De belangrijkste voorzieningen zijn om de hoek, waaronder het ruime aanbod op het gebied van basisscholen en een middelbare school. Ook op het gebied van vrije tijd is er voor ieder wat wils. Pijnacker-Nootdorp heeft namelijk een actief verenigingsleven.

De ligging van Pijnacker-Nootdorp is een van de vele pluspunten. Delft, Den Haag, Rotterdam en Zoetermeer liggen allen dichtbij en door het ruime aanbod aan openbaar vervoer is dit voor ieder toegankelijk.

Project de Juffer ligt in de wijk Keizershof te Pijnacker. Naast het project komt het nieuwbouwproject Tuindershof. De bouw is hiervan al gestart!

Nee, in ieder appartement zitten een of twee bergingen. Daarnaast is het wel mogelijk als er twee parkeerplaatsen worden afgenomen om er één parkeerplaats om te bouwen naar een externe berging. Dit kun je aangeven bij de makelaar.

BENG staat voor Bijna EnergieNeutraal Gebouw. Dat betekent dat een gebouw op jaarbasis gemiddeld even veel energie opwekt als wordt gebruikt voor "het gebouw" (verwarming, warm water, ventilatie, koeling), waarbij eisen gesteld zijn. Deze hernieuwbare of duurzaam opgewekte energie wordt opgewekt door bijvoorbeeld zonnepanelen, windenergie, biomassa of een warmtepomp. Het gebouw de Juffer heeft een zogenaamde BENG score die ruim hoger is dan de nu geldende BENG eisen conform het BouwBesluit.

Het gebouw is aangesloten op het bestaande wijk-warmtenet van Eteck. Hiermee wordt er gebruik gemaakt van duurzaam opgewekte warmte en koude. Hiervoor is er in de woningen tevens een warmtepomp opgenomen. Deze warmte en koude wordt tevens gebruikt met het opwarmen of koelen van de woning door vloerverwarming en -koeling. Ook wordt de warmtepomp in de woning gebruikt voor het opwekken van warm tapwater. Zo is het gebouw de Juffer klaar voor de toekomst!

Niet alleen behaaglijke vloerverwarming in de winter, maar ook heerlijke vloerkoeling in de warmere perioden van het jaar. Geen radiatoren die de indelingsmogelijkheden en het vrije uitzicht naar buiten van de verschillende kamers in je woning kunnen belemmeren. Géén onnodig ruimteverlies van vloeroppervlakte.

Op het gebouw komen zonnepanelen op het dak van de Juffer, waarbij de energie zal worden terug geleverd / toe zal komen aan het elektra verbruik van de algemene ruimten en de oplaadpunten van de auto’s en / of fietsen en dergelijke. Hierbij zijn we natuurlijk ook deels afhankelijk van de NUTS-bedrijven en de dan geldende markteisen in hoeverre we ook daadwerkelijk energie kunnen terug leveren aan het energienet.

Daarnaast krijgt elk appartement een aantal zonnepanelen toegewezen waarbij het aantal zonnepanelen afhankelijk is van de grote van het appartement. Hiermee bespaar je als bewoner tevens op de elektrakosten in jouw appartement.

De Juffer wordt niet alleen duurzaam, maar er wordt ook uitgebreid rekening gehouden met onder andere waterretentie, biodiversiteit, hittestress en de natuur.

De Juffer is gebaseerd op een natuurinclusief, landschappelijk concept, waarbij planten, bomen en struiken uit de directe omgeving een belangrijke plaats innemen ten opzichte van het woongebouw. We brengen de toekomstige bewoners, planten en dieren op een harmonieuze manier bij elkaar, waarmee we een prettig klimaat faciliteren en een gezonde leefomgeving, die uitnodigt tot naar buiten gaan en bewegen. De nabijheid van grote bomen en beplanting rondom het gebouw maken de directe buitenruimte een aantrekkelijke plek. Er zal waarschijnlijk worden gekozen voor meer vrucht- en bloesemdragende soorten ter verrijking van het wonen en ten faveure van biodiversiteit en natuurinclusiviteit. Voor deze beplanting kiezen we inheemse soorten en een aantal exoten met het oog op toekomstbestendigheid. Door de steeds warmer wordende zomers én winters zien we dat het belangrijker wordt om inheemse beplanting te mengen met lichte exoten. De nieuwe bomen, struiken en onderbeplanting in de ruimte rondom het woongebouw kiezen we ook zorgvuldig uit op vogel- en insectvriendelijkheid.

De woningen van de Juffer worden voorzien van een zogenaamde WarmteTerugWin installatie. Middels deze WTW-installatie wordt de ventilatie in de woningen gerealiseerd. Luchttoevoer in alle verblijfsgebieden zoals woonkamer en slaapkamer en luchtafzuiging in de natte cellen en toilet en keuken. De afzuigkap in de keuken kan hier niet op worden aangesloten. De keuken dient te worden voorzien van een recirculatiekap.

De vrij-op-naam prijzen van de appartementen zijn bekend. Om alle prijzen per woningtype te zien ga je naar 'De appartementen'.

Nee, in de Juffer komen er enkel koopappartementen in alleen het hoge segment waar binnen Gemeente Pijnacker momenteel geen aanbod in is.

Er komen royale en unieke appartementen in vier varianten, de terrasappartementen en terrasappartementen XL. Daarnaast komen er ook exclusieve penthouses in de Juffer, in woningtypen penthouse en penthouse XL. Deze woonproducten zijn uniek in Pijnacker. Per laag verschillen de woonoppervlaktes van de appartementen. De 9 stuks terrasappartementen hebben ongeveer een grootte van ca. 100 tot ca. 120 m², de 8 stuks terrasappartementen XL hebben een grootte van ca. 125 tot ca. 150 m². Op de bovenste twee lagen zijn zes riante penthouses gelegen, type penthouse (3 stuks op de 4e verdieping) is van ca. 150 tot ca. 180 m² en penthouse TOP (3 stuks op de bovenste verdieping) is van ca. 150 tot ca. 180 m² groot.

De plattegronden van de Juffer staan op de website onder downloads en bij de woningtypes.

Bijna iedere woning wordt anders. Bovendien staan er binnen de woningen geen constructieve wanden in de weg en zorgt de kolomstructuur voor een open indelingsmogelijkheid. Toekomstige bewoners krijgen opties in hun woonplattegrond waardoor deze aan hun woonwensen kan voldoen. Dit biedt vergaande toekomstbestendigheid. Zo kan er gekozen worden voor bijvoorbeeld de keuken op een andere plek of bijvoorbeeld toch een extra slaapkamer. Maar als koper heeft u alle mogelijkheden mits passend binnen de technische kaders en dat de schachten, meterkast en gevelindeling gehandhaafd blijft.

Ook is het mogelijk met een aangeschreven binnenhuisarchitect te kijken welke mogelijkheden er nog meer zijn! Alle kopers kunnen gebruik maken van de input van een binnenhuisarchitect.

De verdiepingshoogte is op de begane grond 2.80 meter en op alle bovengelegen verdiepingen 2.60 meter.

De woningen in de Juffer hebben allen een hoogwaardige afwerking door middel van een in hout afgewerkt balkon inclusief houten afgewerkte plafonds bij de balkons, een gemetselde gevel en houten gevelkozijnen met hoogwaardig glas. De appartementen zijn voorzien van een luxe keuken met moderne inbouwappartatuur, hoogwaardig Villeroy & Boch sanitair, kwalitatieve vloer- en wandtegels, houten binnenkozijnen met massieve binnendeuren en gestucte plafonds.

Er zal een VvE opgestart worden naarmate de oplevering van het gebouw in zicht komt.

In het gebouw komt er een lift vanaf de kelder tot en met de bovenste verdieping.

De appartementen zijn allen gelijkvloers, er kan dus in gewoond blijven worden als men gebruik moet maken van hulpmiddelen als een rollator of een rolstoel. Wel zit er een opstap vanaf het balkon naar de woning toe. De woningen zijn niet getoetst op de eisen van rolstoeltoegankelijk bouwen.

Geen grote garagedeuren midden in de mooie gevel van de Juffer, maar een entree vanuit het groen onder het maaiveld, waar je via een flauwe hellingbaan tussen schuin oplopende taluds naar afdaalt. Door het landschap te plooien is de entree naar de verdiepte garage onderdeel van dat landschap geworden en kan het daglicht diep de garage binnendringen. Een verfijnde, natuurlijke inpassing van een fraaie parkeeroplossing.

We maken een geventileerde half verdiepte stallingsgarage met 37 parkeerplekken voor 22 woningen. De garage is een frisse ruimte met daglicht en verse lucht. Openingen aan weerszijde zorgen voor een natuurlijke ventilatie van de garage, waarna een lift je met gemak weer verder naar je appartement brengt.

Bezoekers kunnen eenvoudig parkeren op zeven ruime parkeerplaatsen op het maaiveld met waterpasserende verharding, mooi vormgegeven en ingepast in het landschap.

We willen toekomstige bewoners stimuleren om de fiets te pakken door de fietsenstalling makkelijk bereikbaar en goed zichtbaar te maken op de begane grond. Er komt plek voor 4 lage fietsparkeerplekken per appartement, om de bewoners van alle gemakken te voorzien. 3 daarvan zijn gesitueerd in de apart afgesloten fietsenberging in de stallingsgarage en 1 plek in de fietsenberging op de begane grond. Ook worden elektrische aansluitpunten gerealiseerd, zodat elke woning minimaal twee elektrische fietsen kan stallen. Voor bezoekers zal buiten verborgen in het landschap, een fietsparkeerplek worden opgenomen.

Voor alle parkeerplekken is er ter voorbereiding een zogenaamde vlakbandkabel in de wand opgenomen. Hierdoor is het mogelijk voor elke parkeerplek een elektrische laadpaal te laten installeren. Deze zal als kopersoptie worden aangeboden tijdens het kooptraject.

Ben je geïnteresseerd in éen van de beschikbare appartementen? Neem dan contact op met de door ons op het project aangestelde makelaar Ooms Makelaars Lansingerland. Ook kun je je interesse aan ons duidelijk maken via het interesseformulier.

Een optieperiode duurt veelal één week. Binnen die week kan het huis waar je een optie op hebt niet door ons aan iemand anders verkocht worden. Na die week horen we dus uiteraard graag of je met het huis door wilt gaan.

In die optieperiode is het uiteraard ook raadzaam om je financiële situatie (als je dat nog niet gedaan hebt) scherp te krijgen. Hiervoor kun je ook contact opnemen met VORM Sales & Finance. Tijdens een gesprek met één van onze HypotheekSpecialisten krijg je alles te horen over de voordelen van de Duurzaamheidshypotheek en je toekomstige maandlast.

Onze financiële specialist voor dit project zijn:
Richard Stolwijk, tel nr. 0186-618777

Ooms Makelaars Lansingerland
010-3029999
lansingerland@ooms.com

Bijna iedere woning wordt anders. In de woningen staan geen constructieve wanden in de weg waardoor de kolomstructuur voor een open indelingsmogelijkheid zorgt. Toekomstige bewoners krijgen opties in hun woonplattegrond waardoor deze aan hun woonwensen kan voldoen. Dit biedt vergaande toekomstbestendigheid. Zo kan er gekozen worden voor bijvoorbeeld de keuken op een andere plek of bijvoorbeeld toch een extra slaapkamer.

Alle mogelijkheden komen in de meer-minderwerklijst bij de downloads te staan net zoals in jouw Woningdossier. Naar mate de bouw vordert volgen er verschillende sluitingsdata. Kopers krijgen van de kopersbegeleider te horen tot wanneer zij eventuele aanpassingen aan de woning kunnen doorgeven. 

Dat kan zodra je een woning gekocht hebt. Na het kopen van de woning word je door de kopersadviseur van de aannemer uitgenodigd voor een gesprek. 

De meerwerk opties zijn bekend. Deze bekijk je bij de downloads en in jouw Woningdossier of vraag de prijzen op bij de makelaar.

De keuken is het meest persoonlijke deel van jouw appartement en verdient daarom de beste behandeling. Daarom voorzien wij alle appartementen van een exclusieve luxe keuken met hoogwaardige moderne inbouwapparatuur. Ons oog voor detail zorgt ervoor dat jouw keuken perfect aansluit bij jouw wensen, zowel in vorm als functie. Met onze keuze in materialen, kleuren en apparatuur maken wij jouw droomkeuken werkelijkheid!

Image Keukens is als keukenleverancier verbonden aan het prestigieuze project de Juffer. Onze adviseurs zijn volledig op de hoogte van de appartementen in de Juffer en garanderen daardoor de hoogste kwaliteit en efficiency. Onze showroom in Oud-Beijerland biedt een ruim assortiment aan keukenopstellingen en onze adviseurs staan klaar om jou te inspireren en te adviseren. Neem alvast een kijkje op onze website www.imagekeukens.nl en ontdek wat wij voor jouw droomkeuken kunnen betekenen!

Sanitair / Villeroy & Boch & Tegelwerk / MOSA

Jouw persoonlijke domein in jouw appartement. Een plaats waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Om ‘s morgens aangenaam te ontwaken, of ‘s avonds fijn te ontspannen na een intensieve dag. De badkamer en toiletruimte zijn standaard al compleet afgewerkt met fraai wand- en vloertegelwerk van MOSA en sanitair van Villeroy & Boch. Type Terrasappartement heeft standaard sanitair type Architectura en de types Terrasappartement XL, Penthouse en Penthouse XL hebben standaard sanitair type Subway 2.0. Alle badkamers hebben in basis een inloopdouche tot aan het plafond betegeld met eventueel een glazen wand en een ligbad.

Maar uiteraard kan het sanitair en tegelwerk ook worden aangepast aan jouw eigen wensen. Via de sanitair- en tegelshowroom van de Juffer kun je dit (al dan niet digitaal) doorgeven. Zie de technische omschrijving en de separate brochures van het sanitair en het tegelwerk voor wat standaard wordt toegepast in jouw appartement in de Juffer.

De plattegronden van de appartementen zijn definitief. Je kan ze bekijken bij het woningtype en op de pagina downloads.

Alle nieuwbouwwoningen hebben energielabel A+++, dit is het meest gunstige label en staat voor een duurzame en energiezuinige woning. 

In de woningzoeker op de website vind je direct de status per woning. Heb je interesse of vragen over een appartement, neem dan contact op met Ooms makelaars.

De Makelaars

  • Ooms Makelaars Lansingerland
    010-3029999
    lansingerland@ooms.com

Een optie is een periode dat de woning exclusief voor een kandidaat is gereserveerd. In deze periode kun je al jouw vragen stellen en word je in de gelegenheid gesteld de woning aan te kopen. Het kan altijd voorkomen dat een optie op een bouwnummer nog vrijkomt. 

Een optie is vrijblijvend. Tijdens deze periode is het appartement exclusief voor jou gereserveerd. In deze periode worden al jouw vragen beantwoord en heb je de gelegenheid de woning te kopen. 

Na het (online) ondertekenen en ontvangen van de koop- en aannemingsovereenkomst door alle partijen heb je een bedenktijd van één week.

Alle woningen worden gebouwd onder de SWK Garantie- en Waarborgregeling. Als eigenaar van de woning heb je hiermee de garantie van een kwalitatief goede woning. Verder weet je dat jouw woning gegarandeerd wordt afgebouwd mochten zich onverhoopt problemen bij de aannemer voordoen. Je hebt bovendien als eigenaar de zekerheid dat eventuele gebreken gedurende de garantietermijn worden hersteld. Voor uitgebreide informatie: www.swk.nl.

Een van de voordelen van nieuwbouw is de garantie op de bouwkundige kwaliteit. Deze garantie (en bijbehorende periodes) is vastgelegd in de garantieregeling van SWK. 

Na de afspraak met een van de makelaars kun je aangeven dat je wilt overgaan tot koop van het appartement. Vervolgens lever je alle benodigde informatie aan waarop zij een Koop- en Aanneemovereenkomst opstellen. De makelaar neemt contact met je op om een tekenafspraak in te plannen.

Onze makelaars willen je uiteraard graag helpen met de verkoop van de huidige woning. Je kunt hiervoor contact opnemen met Ooms Makelaars Lansingerland, 010-3029999 of via lansingerland@ooms.com.

De verwachting is dat de bouw start in kwartaal 4 van 2023.

De Juffer wordt gebouwd door aannemer VORM Bouw BV. Je sluit de aannemingsovereenkomst ook met deze partij. Tijdens de bouw is deze aannemer jouw aanspreekpunt. 

De verwachting is dat de Juffer in kwartaal 3 van 2025 wordt opgeleverd.

Je kunt vrijblijvend een gesprek aangaan met een financieel adviseur van onze hypotheekdivisie VORM Sales & Finance. In dit gesprek krijg je een goed beeld of je de woning kunt betalen en wat jouw toekomstige maandlasten zullen zijn. Als VORM zijnde adviseren we elke koper om dit gesprek op voorhand te doen.

Jouw hypotheekspecialisten voor de Juffer zijn:

  • Richard Stolwijk: r.stolwijk@vorm.nl
  • Miriam Dallo: m.dallo@vorm.nl

Telefoon: 0186 61 87 77

Zodra de bouw van de woning definitief doorgaat, word je door de notaris uitgenodigd om de leveringsakte en hypotheekakte te passeren. Het is verstandig om de hypotheek rond te hebben zodra je in de gelegenheid wordt gesteld de akte te passeren. Immers indien alle opschortende voorwaarden zijn komen te vervallen dienen we zoals gesteld in de Koop- en Aannemingsovereenkomst de transporten te laten plaats vinden.

In de koop- en aannemingsovereenkomst zit een ontbindende voorwaarde voor het verkrijgen van een hypotheek. Als je onverhoopt de hypotheek niet rond krijgt, kun je binnen een bepaalde periode na aankoop de overeenkomst ontbinden. Je kunt dit doen door de ontbinding aan te vragen aangevuld met tenminste 1 afwijzing van een geldverstrekker. 

Zodra je naar de notaris gaat voor het passeren van de leveringsakte en de bouw is nog niet begonnen, betaal je de koopsom van de grond. De aanneemsom betaal je vervolgens in termijnen vanaf het moment dat de bouw start. De notaris verzorgt bij het passeren van de leveringsakte de betaling van alle tot op dat moment verschuldigde termijnen en eventuele rente. Na de start van de bouw en zodra een bepaald punt in de bouw is bereikt, ontvang je van de aannemer een factuur, die je vervolgens dient te betalen. Je kunt betalen uit eigen middelen of de factuur doorsturen aan jouw hypotheekverstrekker. Als het passeren van de leveringsakte bij de notaris heeft plaatsgevonden, zal de hypotheekverstrekker zorg dragen voor betaling. 

Ja dat is mogelijk. Het is verstandig om dat zo snel mogelijk aan de notaris door te geven. Dit in verband met het inplannen van de afspraak voor het passeren van de aktes. 

Bij het kopen van een nieuwbouwwoning moet je altijd rekening houden met extra kosten. Zo heb je bijvoorbeeld kosten bij het sluiten van een hypotheek (advieskosten en notariskosten). Ook maak je kosten voor het inrichten en afwerken van de woning. 

Dat is alleen mogelijk voor het passeren van de hypotheekakte. Het is dan wel verstandig dat je dit goed afstemt met de projectnotaris. 

Als je later in een project instapt dan betaal je rente over de reeds vervallen termijnen tot aan de datum van overeenkomen van de koop- en aannemingsovereenkomst. Het percentage van deze rente is in de overeenkomsten vastgesteld. Deze rente wordt bouwrente genoemd en is niet fiscaal aftrekbaar. 

Dubbele maandlasten zijn niet of nauwelijks te voorkomen. Je betaalt al een gedeelte van de koopsom tijdens de bouw en daarvoor betaal je een vergoeding aan de geldverstrekker. De dubbele maandlasten zijn wel fiscaal aftrekbaar met een maximum van 2 jaar. 

Heb je hier vragen over of wil je eventuele mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met VORM Sales & Finance via 0186-618777 of woningcoach@vorm.nl.

Een fijn voordeel: bij een energiezuinige nieuwbouwwoning heb je bij de meeste hypotheekverstrekkers flink wat extra leenruimte. Zo heeft de Triodos bijvoorbeeld een duurzaamheidshypotheek voor een duurzame woning. Op dit moment zijn de regels vanuit de overheid vastgesteld dat je bij een woning met een EPC 0 of lager € 15.000,- extra kan lenen. Vraag de hypotheekverstrekker van jouw keuze naar de voorwaarden van een hypotheek voor een duurzame woning.

Frisia Makelaars

Frisia Makelaars

Makelaar
Ooms Makelaars Lansingerland

Ooms Makelaars Lansingerland

Makelaar