Prijsranges bekend & (online) informatieavond

Prijsranges bekend & (online) informatieavond

Noteer 11 juli in je agenda!

De prijsranges van de beide woningtypes zijn bekend! 

  • De prijzen van de Kroonappartementen 75 zullen liggen tussen € 430.000,- en € 480.000,- v.o.n. 
  • De prijzen van de Kroonapppartmenten 100 zullen liggen tussen € 570.000,- en € 610.000,- v.o.n.

De prijsranges per bouwnummer vind je binnenkort in de 'woningzoeker' die volgende week op de website komt te staan. Dit zullen we ook melden in nieuwsbrief 4 die binnenkort verschijnt. Een prijsrange per bouwnummer betekent dat de definitieve prijs van dat betreffende bouwnummer, die met de start verkoop wordt vastgesteld, ergens in die bandbreedte zal zijn.  

Bekijk alle informatie over de appartementen inclusief de plattegronden nog eens op je gemak op onze aanbodpagina.  

Webinar dinsdagavond 11 juli

Zie jij een appartement in One MilkyWay wel zitten? Noteer 11 juli dan in je agenda voor de online informatieavond. De webinar is bedoeld voor geïnteresseerden in een koopwoning en wordt ingevuld met een interessant programma:

  • De Binckhorst (omgevingsplan, stand van zaken/planning, bereikbaarheid)
  • One MilkyWay (de verschillende gebouwdelen, de Kroonappartementen en keuzemogelijkheden, planning van de bouw en oplevering)

De webinar start om 19:30 uur en duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur. Na afloop van de informatiebijeenkomst zal je uitgenodigd worden voor de tweede informatiebijeenkomst in september (live of digitaal). Die informatieavond zal specifiek gaan over de financieringsmogelijkheden i.c.m. de opleverprognose eind 2025. Op deze avond in september zal ook uitleg gegeven worden over het verkooproces en verteld worden hoe jij een woning kunt bemachtigen.

Meld je hier aan voor de webinar. Dan ontvang je op maandag 10 juli (of dinsdag) een e-mail met een link door deelname. De webinar wordt gehost via Microsoft Teams. Het is niet nodig om speciale software te installeren, via je internetbrowser kan je deelnemen. Zorg dat je om 19:30 klaar zit op een rustig plekje met een lekker kopje koffie of thee erbij!

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in