One MilkyWay is in ontwikkeling!

One MilkyWay is in ontwikkeling!

Yes, we kunnen de eerste beelden delen...

Achter de schermen zijn we al een hele tijd volop bezig met de ontwikkeling van een prachtig nieuw plan: One MilkyWay!

Op de hoek van de Melkwegstraat en Saturnusstraat en naast het Maanplein in Den Haag wordt project One MilkyWay ontwikkeld. Midden in De Binckhorst. Wat vroeger een bedrijventerrein was, verkleurt de komende jaren naar een innovatief en duurzaam woon-/werkgebied. Stoer wonen en werken met de sfeer en identiteit van ‘industrieel, creatief en een tikkeltje rauw’.

One MilkyWay bestaat uit drie bouwdelen. Een hoge woontoren van circa 70 meter hoog, een lager gedeelte waar houtbouw (CLT) toegepast wordt en een 'groene' parkeergarage met een prachtige daktuin. Onderin het gebouw komt circa 5.100 m2 aan commerciële ruimten. Qua invulling wordt kan er gedacht worden aan bijvoorbeeld kantoorruimte, horeca en/of detailhandel.  

Wat weten we al?

Hoog boven de stad, in 'de kroon' van het gebouw, komen op de vijf bovenste woonlagen 40 koop-appartementen. Telkens 4 hoek-appartementen (circa 98 m2) en 4 tussen-appartementen (circa 75 - 78 m2). Parkeren doe je in de openbare parkeergarage (abonnement afsluiten) en uiteraard is er een fietsenstalling en mogelijkheid om je fiets op te laden. Ontspannen doe je in het grote groene dakpark, in de horeca beneden of op één van de leuke hippe terrasjes in de gezellige haven. Of maakt een doorsteek naar het nieuwe Waterfrontpark en geniet van de rust langs de Vliet!  

One MilkyWay is nog in ontwikkeling. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van alle ontwikkelingen rondom dit prachtige project.

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in