One MilkyWay in verkoop!

One MilkyWay in verkoop!

Yes, we zijn los.

Gisteren was het dan zover, de informatieavond voor de Start Verkoop. Wij bedanken alle aanwezigen voor hun komst en interesse in de mooie Kroonappartementen. 

Na een korte introductie binnen in het informatiecentrum Binckhorst zijn we met de groep naar buiten gegaan. In verband met de warmte vond de presentatie buiten plaats, aan de achterzijde van het infocentrum. Na het vragenrondje hebben we weer binnen afgesloten, waarbij de aanwezigen de informatiepanelen bekeken of al in een verkennend gesprek gingen met één van de woningcoaches. 

Vanaf maandag 11 september om 9:00 uur opent de online inschrijving. Jezelf inschrijven voor een Kroonappartement kan tot en met 25 september 9:00 uur. Daarna zal de toewijzing plaatsvinden. Iedereen wordt uiterlijk op 26 september gebeld. Op onze pagina Verkoopproces lees je meer over het persoonlijk keuzebudget van € 20.000 of €30.000 en over hoe alles in zijn werk gaat. 

Surf nog eens rustig rond op de site en bekijk alles van dit mooie project waarvan de bouw eind 2022 al gestart is. Geen onzekerheid over de vergunning of voorverkoop, One MilkyWay gaat dóór!

Bekijk ook de uitgebreide brochure met alle info en de v.o.n prijzen in de woningzoeker

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in