Nogmaals nieuwe beelden!

Nogmaals nieuwe beelden!

Om verliefd op te worden...

Gedurende het hele ontwikkelingtraject van One MilkyWay worden er zogenaamde 'artist impressies' gemaakt. Eerder deelden we al een aantal nieuwe impressies van het gebouw zelf met je. Dit keer hebben we nieuwe impressies van het waanzinnige dakpark. Wow, wij kunnen bijna niet wachten totdat we dit in het echt kunnen zien!

Relaxen en biodiversiteit:

Op One MilkyWay maken we niet zomaar een buitenruimte voor bewoners, maar eentje die natuurinclusief is. Waar planten en zelfs bomen een plek krijgen. Natuur werkt ontspannend voor mensen. Zo biedt het dakpark je straks een fijne buitenruimte om op adem te komen. En daarnaast filtert al het groen ook nog eens flink wat fijnstof uit de lucht en gaat het hittestress tegen! 

De daktuin wordt zó ingericht dat de biodiversiteit van de omgeving wordt verhoogd. Bloei vanaf het vroege voorjaar tot het late najaar zorgt voor voldoende stuifmeel en nectar. En door opvang van regenwater is er vocht voor vogels en insecten, die in de gelaagde beplanting en nestvoorzieningen hun veilige schuilmogelijkheden vinden. Zo worden de perfecte omstandigheden geschapen voor vogels, insecten, planten, bijen en vlinders en vergroot One MilkyWay de biodiversiteit. 

[Bekijk hier ook de video met de ontwerper van deze daktuin]