Bekijk de plattegronden!

Bekijk de plattegronden!

Het is zover, we kunnen de voorlopige plattegronden laten zien.

Wat leuk, de ontwikkeling van One MilkyWay is inmiddels zover dat we de voorlopige plattegronden kunnen laten zien! Kijk je mee? 

Hoog boven de stad, in 'de kroon' van het gebouw, komen op de vijf bovenste woonlagen 40 koop-appartementen. Op de bovenste verdieping woon je op een hoogte van circa 69,5 meter, dit geeft een fantastisch uitzicht! Graag vertellen wij je in dit artikel meer over de verschillende woningtypen binnen One MilkyWay.

 

Een overzicht:

Eerst tonen we de uitgezoomde versie van de zogenaamde ‘overzichtsplattegrond’. Hierop kan je de oriëntatie van het totale project en van de hoogbouw-toren zien. Op de vier hoeken van elke verdieping komen appartementen van bijna 100 m² groot. Daartussen liggen de appartementen van 75 m² tot 78 m². Je bereikt de 18e tot en met 22e verdieping via één van de twee liften. Vervolgens vind je aan elke zijde een afgesloten hal met vier woningentrees.  

 

 

Kroonappartement 100:

We zoomen in op de hoekappartementen. Deze zijn circa 98 m² groot en beschikken over een fantastisch balkon van circa 11,5 m². Genieten van het uitzicht kan ook vanuit de royale woonkamer van 45 of 30,5 m². Aan de balkonzijde zijn glazen puien met balkondeur wat niet alleen voor heel veel licht zorgt, maar ook voor een sterke verbinding met de buitenruimte, hoe fijn is dat!
Kroonappartement 100 is voorzien van drie slaapkamers, een badkamer en aparte toiletruimte. Je kunt er ook voor kiezen om één van de slaapkamer bij de woonkamer te trekken, dit biedt weer hele andere indelingsmogelijkheden! Heel praktisch: naast de techniekruimte is er ook nog een aparte berging in dit appartement.

Zie jij jezelf hier al wonen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, dan ben je altijd als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom One MilkyWay.

Kroonappartement 100 met de slaapkamer bij de woonkamer getrokken

 

 

Kroonappartement 100 met een separate 3slaapkamer

 

Kroonappartement 75:

Deze appartementen zijn er in een aantal varianten die onderling een klein beetje van elkaar verschillen. Ze zijn tussen de 75 m² en 78 m² groot. Ook deze appartementen beschikken over een prachtig balkon van circa 10 tot 12,5 m² en glazen puien met balkondeur voor een zeer ruimtelijke ervaring.
Ze zijn voorzien van één of twee slaapkamers, aan jou de keuze! Daarnaast een badkamer, apart toilet, techniekruimte én berging.

Zie jij jezelf al wonen in type Kroonappartement 75? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, dan ben je altijd als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom One MilkyWay.

Kroonappartement 75 met de slaapkamer bij de woonkamer getrokken

 

Kroonappartement 75 met een separate 2slaapkamer

 

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in