Timber

Timber

Het Motorstraatgebied is van oorsprong een bedrijventerrein dat in het afgelopen decennium in transitie is naar een gemengd gebied. De komende jaren worden meer woningen in het Motorstraatgebied gerealiseerd in het kader van de groei van de stad in de invloedssfeer van Hart van Zuid en de doelstellingen van het Nationaal Programma Rotterdam Zuid (NPRZ). Het gebied heeft potentie om meer woningen en een grotere differentiatie woningen te realiseren.

Aan de Dordtsestraatweg te Rotterdam worden 36 middeldure huurappartementen gerealiseerd van houtbouw. De appartementen hebben een woonoppervlakte van ca. 65 m2 groot met drie kamers, inpandige bergingen en excellente fietsparkeerruimte.

Het huidige plan Timber is nog een voorlopig ontwerp en wordt nog verder uitgewerkt. Het is daarom mogelijk dat er het een en ander nog wordt gewijzigd, denk aan bijvoorbeeld parkeren en de entree.

Heb je interesse in Timber of ben je een omwonende en wil je op de hoogte gehouden worden? Schrijf je hier in en ontvang onze nieuwsbrieven.

Schitterende locatie in Rotterdam

De ontwikkellocatie wordt begrensd door de Dordtsestraatweg, de Batterijstraat en twee portiekflats. Het plangebied is gesitueerd in Rotterdam Zuid, vlakbij Ahoy. De weg begint achter het Ikazia Ziekenhuis ter hoogte van de Strevelsweg en loopt in zuidoostelijke richting door Vreewijk in de deelgemeente Feijenoord.

Wil je weten welke voorzieningen er in de omgeving zijn? Bekijk dan onze handige locatie checker!

Bekijk locatie
De appartementen

Aanbod en doelgroep

In Timber komen 36 middeldure huurwoningen gericht op verplegend personeel en mensen die werken in de buurt en directe omgeving. Ideaal ook voor jonge gezinnen. De verhuurder/belegger is nog niet bekend. Zodra de afnemer bekend is, zal dit vermeld worden op deze website.