Op de bouwplaats: Inloopevent de Juffer

Op de bouwplaats: Inloopevent de Juffer

Kom langs!

Je bent van harte uitgenodigd voor een inloopevent op zaterdag 29 juni van 11.00 tot 13.00 uur óp de bouwplaats van de Juffer! 

Tijdens dit evenement presenteren we met trots het actuele koopaanbod, laten we de locatie én het uitzicht zien en uiteraard de bijzondere locatie van de Juffer.

Uniek aan het inloopevent op zaterdag 29 juni is dat we u meenemen met een hoogwerker en vanaf iedere verdieping kunnen laten zien wat uw toekomstige uitzicht zal worden! Hoe leuk is dat!

Ontdek de prachtige appartementen
Of je nu een potentiële toekomstige bewoner bent of gewoon nieuwsgierig naar dit mooie project, onze appartementen bieden voor iedereen een unieke kans om de toekomst te verkennen. Ontdek de ruime kamers en uitgestrekte buitenterrassen. En het beste deel? Met behulp van onze Smartview-tool kun je digitaal rondlopen in onze Terrasappartementen (XL) en (TOP)Penthouses. Ervaar alvast het weelderige groen en het fonkelnieuwe straatwerk. Pas zelfs de tijd van de dag en de seizoenen aan voor een realistische voorproef van het wonen op deze prachtige plek.

Hoewel onze brochure, magazine en verkoopinformatie een uitstekend beeld geven van de appartementen, gaat er niets boven een persoonlijke kennismaking!

Locatie:
Aalscholver / Van Buijsenlaan
Pijnacker

 

Contactgegevens:

Frisia Makelaars
070 - 34 20 101
nieuwbouw@frisiamakelaars.nl 

Ooms Makelaars Lansingerland
010 - 30 29 999
lansingerland@ooms.com