Ontwerp je eigen plattegrond samen met de binnenhuisarchitect!

Ontwerp je eigen plattegrond samen met de binnenhuisarchitect!

OKER&GOUD

OKER&GOUD is een interieurontwerp-studio in de Hoeksche Waard die naast het ontwerpen van interieurs ook ondersteuning biedt tijdens de verbouwing.

Als je een woning koopt, krijg je een dagdeel met een interieurarchitect van OKER&GOUD. Zo kun je samen met de interieurarchitect de indeling van jouw woning naar wens aanpassen. Wil je een extra kamer of zou je graag een grotere leefkeuken willen? Wij zullen je aan de hand van een tekening laten zien wat de mogelijkheden zijn. Mocht je voor de basis plattegrond gaan, kun je bij OKER&GOUD terecht voor bijvoorbeeld een lichtplan of voor een advies in kleuren-en materialen.

Dankzij veel ervaring, met name nieuwbouwwoningen/-appartementen, is OKER&GOUD bekend met het nieuwbouwtraject en het Bouwbesluit. Wij zijn op de hoogte van alle in- en outs van het plan en ontwerp en weten wat wel en niet mogelijk is in de Juffer. Ontwerpen die wij maken, zullen realistisch en persoonlijk zijn, maar vooral de keuzes makkelijker maken.

Wat kan je allemaal met de kolommen in de Juffer?

De kolommen kunnen een leuke toevoeging zijn voor het interieur door er bijvoorbeeld maatwerkmeubels omheen te laten maken: denk aan een bijzettafel, boekenkast, tv-meubel, bio-ethanol-haard, keuken (zie bijlage en sfeerplattegronden). En doordat het ruim-opgezette ruimtes zijn, is het soms een goed idee om de meubels los van de kolommen te plaatsen en de kolommen vrij in de ruimte te laten staan.

Voorbeeld van een mogelijkheid met de kolommen


Wil je meer weten over OKER&GOUD? Kijk dan op de website: www.okergoud.nl

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in