Ontdek de appartementen van de Juffer op Ons Open Huis!

Ontdek de appartementen van de Juffer op Ons Open Huis!

Kom langs!

Op zaterdag 9 december (10.00 - 12.00 uur) en woensdag 13 december (16.00 - 18.00 uur) nodigen we je van harte uit voor een inloopevent over van het huidige koopaanbod van de Juffer, bij Ooms Makelaars Lansingerland.

📍 Adres: Westerwater 44 Berkel en Rodenrijs

Verken de Prachtige Appartementen
Of je nu een toekomstige bewoner bent of gewoon nieuwsgierig naar dit opwindende project, de appartementen bieden voor iedereen een unieke kans om de toekomst te verkennen. Ontdek de appartementen, ruime kamers en uitgestrekte buitenterrassen. En hier komt het spannende deel - dankzij onze Smartview tool kun je digitaal rondlopen in onze Terrasappartementen (XL) en (TOP)Penthouses. Ervaar nu al het weelderige groen en het fonkelnieuwe straatwerk. Pas zelfs de tijd van de dag en de seizoenen aan voor een realistische preview van het wonen op deze prachtige plek.

Onze brochure, magazine en verkoopinformatie bieden een uitstekend beeld van de appartementen, maar niets verslaat een persoonlijke kennismaking!

Locatie 
Ooms Makelaars Lansingerland
Westerwater 44, Berkel en Rodenrijs

Beleef de Magie van de Juffer
De contouren van ons prachtige gebouw en de toegangsroute zijn al zichtbaar op de bouwlocatie. Neem een kijkje en ervaar de schoonheid van deze bijzondere plek. Let op: er is geen personeel aanwezig, dus neem gerust de tijd om de locatie in alle rust te ontdekken.

Stap in de schoenen van de visionairs die de Juffer tot leven brengen. Maak een onvergetelijke wandeling over onze bruisende bouwlocatie en ontdek het meest opwindende nieuwbouwproject van het moment. Ontdek het verhaal achter de Juffer en de adembenemende omgeving die deze locatie te bieden heeft.

Mis deze unieke kans niet om de toekomst te verkennen en de magie van de Juffer te ervaren. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op ons Open Huis!

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in