Inloopevent de Juffer!

Inloopevent de Juffer!

Kom langs!

Op zoek naar een nieuw appartement? Kom dan naar het inloopverkoop op woensdag 3 mei 2023, van 17.00 tot 20.00 uur bij Ooms Makelaars Lansingerland op kantoor! Geniet van een kopje koffie of thee en ontvang onze brochure en alle verkoopinformatie over onze fantastische appartementen.

Ons verkoopteam staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes. De Juffer biedt een unieke kans om te wonen in een prachtige omgeving met volop rust, ruimte en natuur.

Wil je meer weten over onze appartementen, de indelingen en de beschikbare voorzieningen? Kom dan langs en ontdek wat de Juffer voor jou kan betekenen. Onze verkoopadviseurs staan voor je klaar om je te helpen bij het vinden van jouw droomwoning.

Mis deze unieke kans niet en zorg dat je erbij bent op woensdag 3 mei 2023, van 17.00 tot 20.00 uur bij Ooms Makelaars Lansingerland, Westerwater 44 te Berkel en Rodenrijs. We verwelkomen je graag en laten je met trots onze prachtige appartementen zien. Tot dan!