de Juffer | NVM Open Huizen Dag

de Juffer | NVM Open Huizen Dag

Kom langs op 30 september!

Ben je op zoek naar een nieuw appartement waar je de rust, ruimte en schoonheid van de natuur kunt ervaren? Dan hebben we nieuws voor jou! Er zijn nog appartementen beschikbaar! Kom langs bij Ooms Makelaars Lansingerland tijdens de NVM Open Huizen Dag op zaterdag 30 september van 11.00 tot 13.30 uur en ontdek ons fantastische aanbod. Mocht je niet kunnen op deze dag, voel je vrij om op een ander moment binnen te lopen! Daarnaast is het ook mogelijk om de contouren van het gebouw te zien op de locatie. Rijd ook daar eens langs! Navigeer naar: van Buijsenlaan / Aalscholver te Pijnacker.

Ervaar een primeur op zaterdag 30 september tijdens de NVM Open Huizen Dag! Met onze nieuwe tool, de Smartview, een digitaal model, kun je een digitale wandeling maken door de prachtige Terrasappartementen en (TOP)Penthouses. Verken de appartementen, de ruime kamers, voel de uitgestrekte buitenterrassen aan en beleef het toekomstige uitzicht. Zelfs het weelderige groen in volle bloei en het fonkelnieuwe straatwerk zijn al geïntegreerd in het systeem. Zo krijg je nu al een voorproefje van het luxueuze leven bij de Juffer. En dat op elk moment van de dag en in alle seizoenen – je kunt zelfs de tijd en het weer naar wens aanpassen. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan, we heten je van harte welkom tijdens de NVM Open Huizen Dag.

Tijdens je bezoek kun je genieten van een heerlijk kopje koffie of thee terwijl onze verkoopadviseurs je alle informatie geven die je nodig hebt om de juiste keuze te maken. Hoewel onze brochure en verkoopinformatie je al een uitstekend beeld geven van onze prachtige appartementen, geloven we dat een persoonlijke kennismaking onvervangbaar is!

Bezoek ons op het volgende adres:
Ooms Makelaars Lansingerland, Westerwater 44 te Berkel en Rodenrijs.
Bouwlocatie: van Buijsenlaan / Aalscholver te Pijnacker

We kijken ernaar uit je te verwelkomen en je met trots onze prachtige appartementen te laten zien. Tot dan!

 

CONTACT & INFORMATIE

Ooms Makelaars Lansingerland | 010-302 99 99 | lansingerland@ooms.com 

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in