de Juffer | Inloopevent 31 mei!

de Juffer | Inloopevent 31 mei!

Kom langs!

 

Ben jij op zoek naar een nieuw appartement dat jou de rust, ruimte en natuur biedt waar je naar verlangt? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Kom langs bij Ooms Makelaars Lansingerland op woensdag 31 mei 2023 van 17.00 tot 19.00 uur en ontdek ons fantastische aanbod tijdens ons inloopevent.

Geniet van een kopje koffie of thee terwijl onze verkoopadviseurs je alle informatie geven die je nodig hebt om de juiste keuze te maken. Onze brochure en verkoopinformatie geven je een uitstekend beeld van onze prachtige appartementen, maar er gaat niets boven een persoonlijke kennismaking!

Onze appartementen in de Juffer bieden een unieke kans om te wonen in een prachtige omgeving waar je volop kunt genieten van rust en natuur. Ons verkoopteam staat voor je klaar om je te begeleiden bij het vinden van jouw droomwoning. Of je nu vragen hebt over de indeling of de beschikbare voorzieningen, wij staan klaar om jou te helpen.

Zorg dat je erbij bent op woensdag 31 mei 2023, van 17.00 tot 19.00 uur bij Ooms Makelaars Lansingerland, Westerwater 44 te Berkel en Rodenrijs. Mis deze unieke kans niet en ontdek wat de Juffer voor jou kan betekenen. Wij verwelkomen je graag en laten je met trots onze prachtige appartementen zien. Tot dan!

 

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in