de Juffer | Inloopevent 28 juni!

de Juffer | Inloopevent 28 juni!

Kom langs!

Ben je op zoek naar een nieuw appartement dat de rust, ruimte en natuur biedt waar je naar verlangt? Dan hebben we geweldig nieuws voor jou! Kom langs bij Ooms Makelaars Lansingerland op woensdag 28 juni 2023, tussen 16.00 en 18.00 uur, en ontdek ons fantastische aanbod tijdens ons inloopevent.

Geniet van een heerlijk kopje koffie of thee terwijl onze verkoopadviseurs je alle informatie geven die je nodig hebt om de juiste keuze te maken. Onze brochure en verkoopinformatie geven je al een uitstekend beeld van onze prachtige appartementen, maar er gaat niets boven een persoonlijke kennismaking!

Onze appartementen in de Juffer bieden een unieke kans om te wonen in een prachtige omgeving waar je kunt genieten van rust en natuur. Ons verkoopteam staat klaar om je te begeleiden bij het vinden van jouw droomwoning. Of je nu vragen hebt over de indeling of de beschikbare voorzieningen, wij staan klaar om je te helpen.

Zorg dat je erbij bent op woensdag 28 juni 2023, tussen 16.00 en 18.00 uur, bij Ooms Makelaars Lansingerland, Westerwater 44 te Berkel en Rodenrijs. Mis deze unieke kans niet en ontdek wat de Juffer voor jou kan betekenen. We verwelkomen je graag en laten je met trots onze prachtige appartementen zien. Tot dan!

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in