de Juffer | Inloopevent 22 november

de Juffer | Inloopevent 22 november

Kom langs!

Kom ons bezoeken op tijdens het Open Huis op woensdag 22 november, tussen 16.00 en 18.00 uur, bij Ooms Makelaars Lansingerland en ontdek ons aanbod.

Als speciale toevoeging zijn de contouren van het gebouw en de toegangsroute al zichtbaar op de bouwlocatie. Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen en de schoonheid van deze plek te ervaren. Ons adres is Van Buijsenlaan / Aalscholver in Pijnacker - let op: er is geen personeel aanwezig op deze locatie.

Verken de appartementen en ruime kamers, wandel over de uitgestrekte buitenterrassen en krijg een voorproefje van het toekomstige uitzicht. En raad eens? Dit is allemaal nu al mogelijk dankzij onze nieuwe tool, de Smartview. Tijdens het open huis kun je digitaal rondlopen in onze prachtige Terrasappartementen (XL) en (TOP)Penthouses. Zelfs het weelderige groen in volle bloei en het fonkelnieuwe straatwerk zijn geïntegreerd in het systeem. Hierdoor kun je nu al ervaren hoe het is om op deze prachtige plek te wonen. Je kunt zelfs digitaal de tijd van de dag en de seizoenen aanpassen, zodat je precies kunt zien hoe het licht in het appartement valt tijdens een heerlijke late zomeravond of bijvoorbeeld een winterochtend. Bovendien kun je genieten van het uitzicht vanuit het appartement of vanaf het royale terras.

Terwijl je geniet van een heerlijk kopje koffie of thee, vertellen we je graag meer. Onze brochure en verkoopinformatie bieden natuurlijk een uitstekend beeld van de prachtige appartementen, maar we zijn van mening dat een persoonlijke kennismaking onvervangbaar is!

Je bent van harte welkom bij Ooms Makelaars Lansingerland: Westerwater 44 te Berkel en Rodenrijs

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in