de Juffer | Inloopevent 13 september

de Juffer | Inloopevent 13 september

Kom langs!

Ben je op zoek naar een nieuw appartement waar je de rust, ruimte en schoonheid van de natuur kunt ervaren? Dan hebben we nieuws voor jou! Er zijn nog appartementen beschikbaar! Kom langs bij Ooms Makelaars Lansingerland tijdens ons inloopevent op woensdag 13 september van 16.00 tot 18.00 uur en ontdek ons fantastische aanbod. Mocht je niet kunnen op deze dag, voel je vrij om op een ander moment binnen te lopen! Ook de ontwikkelaars van VORM zullen aanwezig zijn om al jouw vragen te beantwoorden.

Ervaar een primeur op woensdag 13 september tijdens het inloopevent! Met onze nieuwe tool, de Smartview, een digitaal model, kun je een digitale wandeling maken door de prachtige Terrasappartementen en (TOP)Penthouses. Verken de appartementen, de ruime kamers, voel de uitgestrekte buitenterrassen aan en beleef het toekomstige uitzicht. Zelfs het weelderige groen in volle bloei en het fonkelnieuwe straatwerk zijn al geïntegreerd in het systeem. Zo krijg je nu al een voorproefje van het luxueuze leven bij de Juffer. En dat op elk moment van de dag en in alle seizoenen – je kunt zelfs de tijd en het weer naar wens aanpassen. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan, we heten je van harte welkom op ons aanstaande inloopevenement.

Tijdens je bezoek kun je genieten van een heerlijk kopje koffie of thee terwijl onze verkoopadviseurs je alle informatie geven die je nodig hebt om de juiste keuze te maken. Hoewel onze brochure en verkoopinformatie je al een uitstekend beeld geven van onze prachtige appartementen, geloven we dat een persoonlijke kennismaking onvervangbaar is!

Bezoek ons op het volgende adres:
Ooms Makelaars Lansingerland, Westerwater 44 te Berkel en Rodenrijs.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen en je met trots onze prachtige appartementen te laten zien. Tot dan!

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in