The Blox

In ontwikkeling

Het is zover: we kunnen de eerste beelden van The Blox laten zien!

Maak kennis met The Blox, een fantastisch project in ontwikkeling in Den Haag Binckhorst. Bekijk en locatie, de eerste beelden en het gevoel bij The Blox. De komende maanden zal deze site gevuld worden met meer informatie. Schrijf je hier in voor de (toekomstige) nieuwsbrieven. 

creatief en een tikkeltje rauw

De nieuwe Binckhorst

Stoer wonen en werken met de sfeer en identiteit van ‘industrieel, creatief en een tikkeltje rauw’. Wat vroeger een bedrijventerrein was, verkleurt nu naar een innovatief en duurzaam woon-/werkgebied. In de Trekvlietzone ligt het accent op wonen. Dit wordt een uitnodigend, karakteristiek gebied en een proeftuin voor duurzaamheid en vergroening. De eerste bewoners hebben hun plek al gevonden in de Binckhorst en genieten al van de hippe restaurants en bars aan de Fokkerhaven. Bij deze haven komt ook een nieuwe trots: The Blox.

 

Bekijk locatie & voorzieningen
In ontwikkeling

The Blox

Met The Blox wordt een gestapelde stad gemaakt; voor iedereen die houdt van wonen in een ‘Brooklyn-achtige’ omgeving, ongeacht leeftijd en gezinssamenstelling. In de Binckhorst in Den Haag. Nieuwe woontypologieën, collectieve concepten en flexibiliteit komen bij elkaar in een woontoren van circa 130 meter hoog met 303 woningen en de hoogste circulaire, energetische en natuurinclusieve ambities.

In de The Blox woon je niet zomaar op de 7e of 36e verdieping. De toren kent gestapelde ‘districts’. Deze zijn net als de bestaande buurten van een stad herkenbaar, en met een eigen identiteit en sfeer. Alle districs hebben hun eigen karakteristieke gezamenlijke plek, zoals een dakpark, een speelstraat of stadsbalkon. Wonen in de The Blox is wonen in een échte, verticale stad. De stapeling van districts is herkenbaar terug te zien in het silhouet van de toren, en levert de stad Den Haag een iconisch gebouw op, die de stadsentree in de Binckhorst herkenbaar markeert.

Bekijk de beelden

Video's

Op deze plek zullen de komende maanden steeds meer video's over The Blox geplaatst worden.

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in