LOF ERASMUSVELD

LOF ERASMUSVELD - NOG EEN PAAR WONINGEN BESCHIKBAAR

In de laatste fase van LOF zullen 7 prachtige woningen te vinden zijn met woningbreedtes van 5,10 meter. Van die 7 woningen zullen we er 6 in verkoop brengen.  De wijk Erasmusveld kenmerkt zich door duurzaamheid. Binnen LOF uit zich dat in zéér energiezuinige woningen en aandacht voor de natuur met een naastgelegen te realiseren nieuw ecolint/park. Er is binnen de wijk veel aandacht besteed aan het creëren van een veilige leefomgeving op het gebied van verkeer, zowel voor de fietser als voor de voetganger. Uiteraard zijn er ook voldoende parkeerplaatsen voor auto’s.

Alle woningen worden verkocht op eigen grond, dus er is geen erfpacht van toepassing! 

Heb je interesse in wonen in LOF fase 3? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

LOF Erasmusveld

De locatie en de woningdiversiteit maakt het plan uniek en creëert een mix van nieuwbouw in een volwassen levendige woonomgeving. De wijk wordt in samenwerking met de gemeente Den Haag voorzien van een ecologisch lint waardoor u zich waant in een groen omgeven nieuwbouwwijk volop mogelijkheden voor jonge kinderen om te spelen.

Bekijk locatie
De woningen

Aanbod LOF Erasmusveld

In de laatste fase van LOF komen prachtige eengezinswoningen in diverse types en woningbreedtes van 5,10 meter. De wijk Erasmusveld kenmerkt zich door duurzaamheid. Binnen LOF uit zich dat in zéér energiezuinige woningen en aandacht voor de natuur. Er is binnen de wijk veel aandacht besteed aan het creëren van een veilige leefomgeving op het gebied van verkeer, zowel voor de fietser als voor de voetganger. Uiteraard zijn er ook voldoende parkeerplaatsen voor auto’s.

Bekijk de woningen

Wij staan voor je klaar als je ons nodig hebt

Neem vrijblijvend contact op voor alle vragen over het project

Olsthoorn Makelaars

Olsthoorn Makelaars

Makelaar

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in