Uitverkocht! | Bouw gestart!

LOF ERASMUSVELD

Wonen in LOF ERASMUSVELD betekent

Oplevering vóór kerst 2023!

De bouw is gestart en je kunt hier al in vóór de kerst van 2023 wonen!

Klaar voor de toekomst

De woningen in Lof fase 3 zijn klaar voor de toekomst en bieden een combinatie van duurzaamheid, comfort en schoonheid!

Geniet van een groene oase met je eigen houten vlonder!

In Lof fase 3 kun je straks genieten van een prachtige groene oase met een flinke achtertuin. En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je er ook nog een eigen houten vlonder aan het water bij.

Laatste woningen van de wijk LOF Erasmusveld

LOF maakt deel uit van de duurzame, klimaatbestendige en ecologische nieuwe woonwijk. Wat de wijk uniek maakt, is de duurzame inrichting van de openbare ruimte met zo veel mogelijk groen en zo min mogelijk bestrating.

LOF Erasmusveld

De locatie en de woningdiversiteit maakt het plan uniek en creëert een mix van nieuwbouw in een volwassen levendige woonomgeving. De wijk wordt in samenwerking met de gemeente Den Haag voorzien van een ecologisch lint waardoor u zich waant in een groen omgeven nieuwbouwwijk volop mogelijkheden voor jonge kinderen om te spelen.

Bekijk locatie
De woningen

Aanbod LOF Erasmusveld

In de laatste fase van LOF komen prachtige eengezinswoningen in diverse types en woningbreedtes van 5,10 meter. De wijk Erasmusveld kenmerkt zich door duurzaamheid. Binnen LOF uit zich dat in zéér energiezuinige woningen en aandacht voor de natuur. Er is binnen de wijk veel aandacht besteed aan het creëren van een veilige leefomgeving op het gebied van verkeer, zowel voor de fietser als voor de voetganger. Uiteraard zijn er ook voldoende parkeerplaatsen voor auto’s.

Bekijk de woningen

Wij staan voor je klaar als je ons nodig hebt

Neem vrijblijvend contact op voor alle vragen over het project

Olsthoorn Makelaars

Olsthoorn Makelaars

Makelaar

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in