Nu in Verkoop!

De Hofrij

De Hofrij | Nu in Verkoop!

Welkom in De Hofrij: waar wonen in de Parkwoningen een ervaring wordt en gezondheid centraal staat. We streven naar een inclusieve buurt die floreert op fysiek, mentaal en sociaal vlak. 

Stel je voor: een levendige gemeenschap waar de toekomst van jouw dagelijkse leven wordt gevormd door een scala aan voorzieningen. Dat kan in De Hofrij! Maar dat is niet alles. De binnentuin fungeert als de bindende factor tussen fysieke, mentale en sociale gezondheid. Hier geloven we in de kracht van verbinding en willen we bewoners de kans geven om op een gezonde wijze boodschappen te doen. Dit niet alleen om de portemonnee te ontlasten, maar ook zodat iedereen volop kan deelnemen aan het bruisende leven in De Hofrij. 

Heb je interesse in De Hofrij? Meld je aan voor de nieuwsbrief én je wordt automatisch op de hoogte gehouden.

Op de hoogte blijven?

Wonen in De Hofrij betekent

Wonen in riante Parkwoningen

In De Hofrij komen 22 parkwoningen, die we opdelen in twee verschillende woningtypen. Eén rij bestaat uit 3-laagse parkwoningen, de andere rij uit 4-laagse parkwoningen. Maar iedere parkwoning zal uniek zijn omdat er enorm veel verschillende indelingsvarianten zijn. En uiteraard zijn er een aantal gemeenschappelijke kenmerken: ruime tuinen, een hoog afwerkingsniveau, hartstikke duurzaam én dus klaar voor de toekomst.

Wonen aan een grote groene binnentuin

Via het pad achter de achtertuin kom je uit in de gezamenlijke binnentuin. Overdag een groene plek waar alle bewoners van De Hofrij welkom zijn, en ‘s avonds een rustoord. De binnentuin is rijkelijk gevuld met een diversiteit aan groen: van heesters en vaste planten tot siergrassen en majestueuze bomen. De wadi’s zorgen straks niet alleen voor waterbergingen, maar brengen ook extra natuur in de wijk. Het belooft een prachtige, beschutte plek te worden waar je gezellig kunt kletsen met de buren of de kinderen vrij kunt laten spelen.

Kindvriendelijk wonen aan een park

Voor de deur komen Delftse stoepen, een eigen stukje privéterrein voor het huis waar je bijvoorbeeld plantenbakken en buitenmeubels kunt zetten. Hier vertoef je met een kop thee of een glas wijn terwijl je ondertussen een oogje houdt op de spelende kinderen. Want je kijkt uit op een behoorlijke groenstrook, waar je rustig een balletje kunt trappen.

Wonen met energielabel A++++ & op de toekomst voorbereid

In een tijd waarin duurzaamheid belangrijker is dan ooit, kiezen we bewust voor een groene toekomst. Voor de verwarming en koeling van onze woningen gebruiken we individuele bodemwarmtepompen. Deze zijn niet alleen efficiënt, maar gaan ook lang mee. Het resultaat? Woningen die bijna geen energie verbruiken en pronken met een energielabel A++++.

Park 16Hoven Rotterdam

Park 16Hoven is een woonwijk in Overschie Rotterdam. De laatste jaren zijn hier woningen gebouwd en is hier hard gewerkt aan het openbaar gebied van de woonwijk. De komende jaren wordt vooral gewerkt aan projecten noordelijk van de Van der Duijn van Maasdamweg. Zoals Hof van Maasdam, waarin De Hofrij zal worden gerealiseerd. Veel bewoners genieten nu van de ruime, groene en waterrijke woonomgeving van Park 16Hoven. Het is een bijzondere wijk met verschillende woningen, brede lanen, binnenwerelden en veel groen. In de wijk komen ook kenmerken van het oude polderlandschap terug. Zo zijn langs de oude dijken en watergangen langzaam-verkeer-routes aangelegd. Aan de oostkant van de wijk loopt ondergronds de Hogesnelheidslijn, met erboven het langgerekte Johanna Westerdijkpark. De wijk ligt dicht bij de stad en de natuur. In een kwartiertje fietsen sta je in het stadscentrum van Rotterdam. Liever een wandeling door het groen? Dan is het park de Buitenplaats ideaal.

Bekijk hier de locatie
De woningen

Riante Parkwoningen

In De Hofrij worden in totaal 132 nieuwe woningen gerealiseerd. Naast 110 huurwoningen voor Havensteder en 22 grotere koopwoningen krijgt het plan een natuurinclusieve binnentuin, diverse ruimtes met een maatschappelijke functie en een ruimte met een kleine horeca zoals een lunchroom of koffiezaal. Daarnaast komt er ook een supermarkt en een gezondheidscentrum met bijvoorbeeld een apotheek of tandarts. Zo zijn alle dagelijke voorzieningen om de hoek en kun je ultiem genieten van wonen in De Hofrij middenin het groen en dichtbij de stad.

Bekijk de Parkwoningen

De binnentuin

In De Hofrij, ons groene paradijs, is de binnentuin zowel het centrum van de gemeenschap als een oase van rust. Omringd door privétuinen en groen, biedt het een serene wandelroute vanuit de parkeergarage naar de woningen. Privacy wordt gewaardeerd, met groen als natuurlijke scheiding. Betreed deze groene levensstijl en ontdek een harmonie tussen natuurlijke pracht en persoonlijke ruimte. Welkom thuis in De Hofrij, waar de binnentuin het hart van jouw woongenot is.

Video's

Bekijk alle video's over De Hofrij in Rotterdam

Wij staan voor je klaar als je ons nodig hebt

Neem vrijblijvend contact op voor alle vragen over het project

Nick Forger | Ooms Makelaars

Nick Forger | Ooms Makelaars

Makelaar
Yvette den Daas | Ooms Makelaars

Yvette den Daas | Ooms Makelaars

Makelaar
Daniël Stout | Ooms Makelaars

Daniël Stout | Ooms Makelaars

Makelaar
Marco Bijl | VORM Sales & Finance

Marco Bijl | VORM Sales & Finance

Financiële Coach
Daniëlle Schuller | VORM Sales & Finance

Daniëlle Schuller | VORM Sales & Finance

Financiële Coach

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in