Binck City Park

Binck City Park

Naast het historische Kasteel Binckhorst, aan de Binckhorstlaan én nabij de Rotterdamsebaan verrijst momenteel project Binck City Park. Het project kenmerkt zich door vier blokken die één stedelijk ensemble vormen maar tegelijk wel ieder een eigen identiteit hebben. In de blokken bevinden zich 896 woningen van diverse afmetingen.

De vier blokken worden verbonden door het dakpark. Hieraan dankt het plan dan ook haar naam. Een plek om te ontsnappen aan de stad. Zoals in een historische stad de achtertuinen van de grachtenpanden de luwe plekken zijn, is hier de centrale daktuin de luwe plek. Alle woningen zijn bestemd voor de verhuur.

Aan de impressies op deze webite kunnen geen rechten ontleend worden. 

 

creatief en een tikkeltje rauw

De nieuwe Binckhorst

Stoer wonen en werken met de sfeer en identiteit van ‘industrieel, creatief en een tikkeltje rauw’. Wat vroeger een bedrijventerrein was, verkleurt nu naar een innovatief en duurzaam woon-/werkgebied.

In de Trekvlietzone ligt het accent op wonen. Dit wordt een uitnodigend, karakteristiek gebied en een proeftuin voor duurzaamheid en vergroening. De eerste bewoners hebben hier hun plek al gevonden en genieten al van de hippe restaurants en bars aan de Fokkerhaven. In deze Trekvlietzone komt ook een nieuwe trots: Binck City Park.

 

Bekijk locatie & voorzieningen
Huurappartmenten

Aanbod Binck City Park

In Binck City Park komen uitsluitend huurwoningen. De vier woonblokken hebben elk een andere eigenaar en een andere verdeelsleutel tussen de huurcategorieën.

In blok 3 komen 197 sociale huurwoningen voor studenten. Daarnaast komen er elders in het project nog 699 vrije sector huurwoningen waarvan circa 243 woningen (circa 35%) in de categorie middeldure huurwoningen zullen vallen.

De eigenaren zullen eind 2024 een verhuurmakelaar inschakelen voor de verhuur van de woningen. Op deze pagina kun je je gegevens achterlaten in een database die eind 2024 aan de eigenaren van Binck City Park overgedragen zal worden.