Laatste woningen beschikbaar! | Oplevering rond zomer 2024!

Houtrak
Locatie

Omgeving Houtrak

Oostenburg is een van de drie eilanden die in de zeventiende eeuw werden ‘aangeplempt’ (ingepolderd) in een moerasgebied nabij het IJ. Het eiland ligt centraal in Amsterdam, waardoor alle voorzieningen van de binnenstad dichtbij uw toekomstige nieuwbouwwoning zijn. Ook als u de stad uit gaat, naar bestemmingen binnen en buiten Nederland, zijn de verbindingen uitgesproken vlot.

Bereken je reistijd

Vervoer
  • Lopen Lopen
  • Fietsen Fietsen
  • Auto Auto
  • Openbaar vervoer OV
Maximale afstand

Faciliteiten tonen

Houtrak

Unieke ligging aan het water

Wandelend over Oostenburg valt u meteen op dat er een mooie mix van horeca en retail ontstaan is. Aan de VOC-kade, in de Werkspoorhal: u vindt overal cafés, restaurants en terrassen waar het goed toeven is. Ook het aanbod van trendy winkels, boetieks en galeries zal u verrassen.

Er is altijd wat te doen op Oostenbrug, maar u wilt natuurlijk ook de binnenstad van Amsterdam regelmatig bezoeken. Ook daar bent u zo. Stap lekker op de fiets: het Museumkwartier, de Dam en de Albert Cuyp-markt zijn vlakbij. Neemt u de auto? Dan bent u zo op weg naar Schiphol of iedere andere bestemming.

De herontwikkeling van Oostenburg gebeurt volgens de meest actuele ideeën over de inrichting van de openbare ruimte. Daarom wordt Oostenburg een autoluwe wijk. Wandelaars en fietsers hebben voorrang, de auto is min of meer ‘te gast.’

Wilt u meer informatie over Oostenburg? Klik hier.

Bekijk het aanbod

Elke dag genieten van een stadse omgeving, vlakbij de binnenstad van Amsterdam