Bezoek het infocentrum op 30 september! | Bouw gestart!

Houtrak

Informatiecentrum geopend op 30 september!

Maak je klaar om je droomappartement in Amsterdam te vinden! Het informatiecentrum van Houtrak nodigt je uit om op zaterdag 30 september van 11.00 tot 13.00 uur langs te komen. Bezoek ons op de Willem Parelstraat 170 en bekijk de maquette, ervaar de virtuele rondleiding van Houtrak, ontvang onze gedetailleerde brochure en flyer. Verken de bouwplaats en krijg alle informatie over onze fantastische appartementen.

Bekijk al het beschikbare aanbod in de woningzoeker!

Wonen in Houtrak betekent

Bouwwerkzaamheden gestart

De bouwwerkzaamheden zijn gestart en je kunt hier al in de zomer van 2024 wonen!

Grote zonnige balkons

In Houtrak is gedacht aan het buitenleven binnen een stedelijke ontwikkeling. Op deze manier hebben alle appartementen een groot balkon heerlijk op de zon geörienteerd.

Wonen aan het water

Geniet van het vrije uitzicht vanaf uw royale balkon óf de gemeenschappelijke daktuin over de Oostenburgervaart.

Erfpachtvrij wonen

De nieuwbouwwoningen in onze projecten op Oostenburg hebben iets unieks: erfpachtvrij wonen. In Amsterdam is een huis op eigen grond heel bijzonder. En het heeft een heleboel voordelen: uw woonlasten worden lager en u heeft rust en zekerheid.

VORM Oostenburg Houtrak
Gehost door  Eva Green
Over dit webinar Tijdens dit webinar informeren wij je graag over het nieuwste project op Oostenburg gelegen aan de Oostenburgervaart: Houtrak. Houtrak is een bijzonder complex van twee blokken. Op het dak bevindt zich een gemeenschappelijke daktuin met mogelijkheid voor privé dakterrassen voor de penthouselaag. En op de begane grond is een patio die beide blokken met elkaar verbindt. Slim bouwsysteem Houtrak bestaat uit zo’n 32 woningen. Door een slim bouwsysteem kent Houtrak een maximale flexibiliteit in woningindeling. Dit biedt jou als koper enorme vrijheid om jouw woning samen te stellen en in te delen naar eigen inzicht. Geef je op Kom alles te weten over Houtrak, stel ons vragen via de chat en doe vrijblijvend mee!

Evenementen

Agenda

Amsterdam centrum

In Houtrak woont u midden in Amsterdam en bent u verbonden met de hele wereld.

Stapt u op de fiets, dan zijn Het Museumkwartier, de Dam en de Albert Cuyp vlakbij. Binnenkort, als de nieuwe fietsroute klaar is, bereikt u Amsterdam CS binnen vijf minuten.

Neemt u de auto? Dan bent u via de ring zó op weg naar Schiphol of iedere andere bestemming in Nederland.

Bekijk locatie
Houtrak

Diversiteit in woningtypes

De twee stoere panden van Houtrak zullen een rijke mix aan woningtypes in gevarieerde afmetingen bieden. Van compacte studio’s tot 2-, 3-, of 4-kamer appartementen. Ook zijn er royale penthouses. Twee penthouses hebben zelfs hun eigen dakterras. Op de begane grond bevinden zich unieke split level loft woningen. Alle woningen in Houtrak zijn koopwoningen. Kortom, Houtrak biedt voor ieder wat wils!

Bekijk het aanbod

Wij staan voor je klaar als je ons nodig hebt

Neem vrijblijvend contact op voor alle vragen over het project

Ramón Mossel

Ramón Mossel

Makelaar
Els Verpoorten

Els Verpoorten

Makelaar

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in