Header Bold op Overhoeks

Bedrijfstructuur en profiel

VORM is een familiebedrijf en tevens een familie van bedrijven. We vertellen je graag meer over onze expertises.

We zijn één VORM, een familie van bedrijven. VORM is georganiseerd als holding met daaronder specialistische BV’s. Waarbij elke onderneming een eigen expertise heeft, opereren wij als team. Samen geven wij gestalte aan ideeën, zowel onderling als met opdrachtgevers en partners. Met elkaar wil VORM een stempel drukken op het Nederlandse landschap.  

VORM is een allround bedrijf. Een projectontwikkelaar, bouwer en belegger in één. VORM richt zich op de gehele breedte van de bouwsector: woningbouw, utiliteitsbouw, transformatie, renovatie en meerjarig onderhoud. Wij werken zowel voor eigen rekening als in opdracht voor derden. 

Familie van bedrijven

Wil je meer weten over de VORM bedrijven? Je leest het hieronder.  

Mijnsheerenland - VORM 6D wonen
Sancta Maria - Transformatie en Renovatie project

Vanaf de initiatieffase en de creatieve ontwikkeling tot en met de exploitatie en het vastgoedbeheer nemen wij voor onze opdrachtgevers alle zorg en verantwoordelijkheid uit handen. Als ontwikkelende bouwer zijn project- en gebiedsontwikkeling, utiliteitsbouw, groot onderhoud, renovatie en transformatie voor ons bekend terrein, net als geïntegreerde contractvormen. We werken bij ontwikkeling en realisatie nauw samen met onze opdrachtgevers en partners. Zo combineren we ervaring met innovatie en zakelijkheid met betrokkenheid.

De hele breedte van de bouwsector is ons domein en we werken samen met onze opdrachtgevers aan het beste resultaat op het gebied van woningbouw, utiliteitsbouw en renovatie. We werken zowel in opdracht als voor eigen rekening wat terug te zien is in onze slagvaardigheid en daadkracht. Vanuit ons kantoor in Papendrecht bedienen we heel West-Nederland. Als ontwikkelaar onderzoeken we alle kansen en mogelijkheden in heel Nederland. We combineren realisme in ontwikkelen met specialisme in uitvoering. Een succesformule zo blijkt uit onze historie en huidige staat van dienst. We koesteren dan ook onze gevarieerde en goed gevulde orderportefeuille.

VORM Transformatie en Renovatie is een specialist op het gebied van transformatie en renovatie van vastgoed. Onder het motto ‘in het bestaande zit de echte waarde' zetten wij alles op alles om bestaand vastgoed nieuw leven in te blazen. Of het nu gaat om een kantoorpand, een zorgcomplex, een school of een woongebouw, ons streven is dat de uiteindelijke gebruiker tevreden is. Want als dat zo is, dan is onze opdrachtgever dat ook. De nieuwe invulling van een gebouw maken we dusdanig flexibel dat de functie snel kan inspelen op een opnieuw veranderende vraag in de toekomst. Zo zorgen we ervoor dat we het optimale uit het gebouw blijven halen. VORM werkt volgens de leidraad Resultaatgericht Samenwerken voor het meest optimale resultaat.

Bij VORM Vastgoedonderhoud zet idereen zich in voor het levend houden of nieuw leven in blazen van bestaand vastgoed. Op duurzame wijze worden omgevingen gecreëerd waarin mensen zich prettig blijven voelen. Dit doen wij doormiddel van revitalisatie en onderhoud en alle combinaties daartussen. Door het afsluiten van een meerjarenonderhoudsplanning weet je als vastgoedeigenaar waar je de komende 20 of zelfs 30 jaar aan toe bent. We blijven namelijk continu leren en ontwikkelen zodat we onze opdrachtgevers zo goed mogelijk ontzorgen en waarde toevoegen voor de eindgebruiker.

Wanneer je besluit voor een 6D woning van VORM te kiezen, krijg je 100% maatwerk voor de prijs van een gestandaardiseerde woning. Sinds een aantal jaren ontwikkelt VORM deze conceptwoningen. Deze standaard VORM woning is er in 20 verschillende modellen, ieder model is uit te breiden met verschillende opties waarbij je kunt denken aan bijvoorbeeld het toevoegen van dakkapellen of serres. Door de samenwerking met vaste bouwpartners is de gehele keten op elkaar ingespeeld en lukt het om de woning in 21 werkbare weken te bouwen. 

Wonen kun je op veel verschillende manieren. In een rijtje, in een appartementengebouw, maar vaak woon je zoals een ander het voor je bedacht heeft. Met VORM Collectief kun je zélf je eigen huis ontwerpen, vanaf de eerste steen tot aan de laatste dakpan. Je ideale huis bouw je zelf! Samen met ons. 

VOCON is een zelfstandig opererend en ontwerpend constructiebureau en is daarom een volwaardige partner voor zowel de ontwikkelende partij als de uitvoerende partij. VOCON wordt ook vaak ingeschakeld voor de constructieve begeleiding en uitwerking van projecten. Het tekenwerk wordt uitgevoerd in Revit, uiteraard wordt er intensief samengewerkt met diverse facilitaire bureaus op het gebied van BIM.

VORM Finance is de financiële divisie van VORM. Al onze (potentiële) kopers hebben recht op volledige financiele begeleiding door VORM Finance. Kopers van een VORMHuis [RK2] profiteren van bijzondere voorwaarden en speciale opties. Deze opties maken niet alleen het kopen ván, maar ook het wonen ín een VORMHuis voordeliger. Onze financiële specialisten staan onze kopers terzijde bij het optimaliseren van de voordelen die men als koper van een VORMHuis heeft. 

VORM Finance opereert als een onafhankelijk financieel dienstverlener. We selecteren de beste aanbiedingen voor onze kopers op hypotheek-, verzekerings- en spaargebied uit een breed veld van binnen- en buitenlandse aanbieders. Gesprekken met VORM Finance zijn altijd vrijblijvend.