Uitnodiging participatie 30 augustus

Uitnodiging participatie 30 augustus

Kom langs!

Beste omwonende,

Op 26 april en 24 mei hebben wij twee voorlichtingsavonden georganiseerd om u mee te laten participeren in de ontwikkeling van een woningbouwplan aan de Ruimtevaartbaan. Het is goed om te constateren dat velen van u deze avonden bij hebben gewoond. Dat betekent dat u als omwonende betrokken bent bij uw omgeving. Op deze avonden hebben wij u meegenomen in het proces tot nu toe en de stappen die we nog gaan maken, samen met u. Tevens hebt u inspraak kunnen geven op de plannen, zowel ter plaatse als achteraf digitaal. We hebben alle opmerkingen, voorzien onze reactie, op de website (aanbod.vorm/ruimtevaartbaan) gepubliceerd.

Na 24 mei hebben we niet stil gezeten. We hebben alle inspraak beoordeeld. Op 5 juli j.l. vond er een omgevingstafel plaats, waar alle vakdisciplines van de gemeente aanwezig waren alsmede alle belanghebbende partijen t.a.v. de ontwikkeling, zoals de provincie, het waterschap etc. Ook zij hebben hun inspraak op het plan gegeven en ook deze opmerkingen hebben we bekeken en nemen we mee voor het vervolg.
Tot slot hebben we de gemeente Utrecht gesproken over een mogelijke ontsluiting alsmede om een goede afstemming te hebben over de ontwikkeling aan de Ruimtevaartbaan en de ontwikkelingen rondom de Nedereindse Plas.

We gaan nu alle input meenemen in de verdere uitwerking van het plan van voorlopig ontwerp tot definitief ontwerp (“DO”).
Middels wederom een participatie inloopavond willen we dit concept definitief ontwerp aan een ieder presenteren op woensdagavond 30 augustus a.s.

U bent dan van harte welkom in de Overtoomzaal van het Fulcotheater aan de Overtoom 3 te IJsselstein. De inloop begint om 18.30 en duurt tot 20.30.

Tijdens deze inloopsessie kunt u zich buigen over dit concept definitief ontwerp. We zullen dit op diverse tafels aan u tonen middels situatietekeningen.

Op deze avond mag u uw mening geven en suggesties doen, deze mag u noteren op een ter plaatse aanwezig reactieformulier. Indien bepaalde suggesties mogelijk zijn nemen we deze mee in onze plannen. Indien suggesties ons inziens niet mogelijk zijn, dan zullen we beargumenteerd aangeven, waarom we dit niet mogelijk achten.

Op deze manier hopen wij samen weer een stapje verder te komen om tot een prachtig plan te komen, waar u als inwoners van IJsselstein trots op zult zijn! Wij rekenen op uw participatie ter onzer inspiratie.

Wij zien u graag 30 augustus!!

Het team van TopVorm Vastgoed & de gemeente IJsselstein

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in