ROOT

Laatste woningen beschikbaar!

Laatste woningen in nieuwbouwproject ROOT te Eindhoven nu beschikbaar! Hier kun je de laatste beschikbare woningen in ROOT terugvinden. Heb je interesse in één van deze laatste woningen? Dan kun je jezelf hier aanmelden. Nadat je het interesseformulier hebt ingevuld, zal Makelaarskantoor Huibers contact met je opnemen. Wil je liever eerst even telefonisch contact? Dan kun je bellen met Makelaarskantoor Huibers via telefoonnummer: 040-2444770.

Locatie ROOT:

Op een centrale locatie in de wijk Woensel Mensfort in Eindhoven op de hoek van de Jan Heynslaan en Willem de Bruynstraat komt ROOT. 

ROOT ligt op een bijzondere, centrale plek in Mensfort: grenzend aan het groene hart van de wijk, het knooppunt van drie wijkroutes, waar diverse bebouwingstypen elkaar ontmoeten. Deze plek verdient bijzondere bebouwing. Een verbindende schakel binnen de wijk, een soepel en uitnodigend nieuw gezicht. ROOT! Qua voorzieningen heb je ook alles in de direct omgeving, denk aan Winkelcentrum Woensel, een groot winkelcentrum met ruim 140 winkels en horecagelegenheden. Maar ook het Henri Dunantpark en elke zaterdag de Woenselse markt.

De bereikbaarheid van ROOT is ook uitstekend te noemen, met de fiets sta je namelijk binnen 15 minuten op de Markt in het centrum van Eindhoven en Strijp-S is nog geen 10 minuten fietsen. Met de auto ben je zo op de snelweg richting bijvoorbeeld 's-Hertogenbosch en Tilburg. En met het openbaarvervoer kun je ook echt alle kanten uit.

Bekijk bij de downloads de kaart met alle hotspots in de buurt van ROOT!

Bekijk locatie
De appartementen

Aanbod ROOT:

In ROOT komen in totaal 56 woningen in diverse varianten, waarvan 23 Driekamer Appartementen - Type A1 met een woonoppervlakte van ca. 67 m2, 22 Driekamer Appartementen - Type A2 met een woonoppervlakte van ca. 66 m2 en 11 Vierkamer Maisonnettes met een woonoppervlakte van ca. 110 m2 Vanuit de entreehal van ROOT kom je via het trappenhuis of de lift op de verschillende verdiepingen van ROOT. Door de ontsluiting via een houten leefgalerij hebben alle woningen twee riante buitenruimtes. Naast de leefgalerij aan de binnenzijde van het blok hebben alle Appartementen aan de buitenzijde een balkon over de volle breedte van de woningen. De maisonnettes op de bovenste laag beschikken naast dat balkon ook nog eens over een royaal dakterras.

Hieronder zie je de vrij op naam prijzen van de 56 woningen in ROOT te Eindhoven, per woningtype (inclusief bijbehorende parkeerfaciliteit):

  • 23 Driekamer Appartementen Type A1 (ca. 67 m2) - € 360.000,- v.o.n.;
  • 22 Driekamer Appartementen Type A2 (ca. 66 m2) - € 354.000,- v.o.n. (verkocht);
  • 11 Vierkamer Maisonnettes Type B (ca. 110 m2) - € 525.000,- v.o.n. (verkocht).

Deze vrij op naam prijzen zijn per bouwnummer terug te vinden bij de woningtypes en verder is ook de volledige prijslijst hier te downloaden.

Bekijk de woningen
Video's

Video's van ROOT

Bekijk hiernaast alle video's van ROOT.

Wij staan voor je klaar als je ons nodig hebt

Neem vrijblijvend contact op voor alle vragen over het project

Rob Princen

Rob Princen

Makelaar
Olav Veldhuizen

Olav Veldhuizen

Makelaar
Enny Trouw

Enny Trouw

Woningcoach
Priscilla Goedendorp

Priscilla Goedendorp

Woningcoach

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in