Kom 27 september naar de bouwlocatie! - meer info -

Rederij
Financieel advies & een woning kopen in Rederij

Verkoopproces

Rederij is in verkoop, wees er op tijd bij! Lees hieronder meer over de verkoop van Rederij en de mogelijkheden tot financieel advies. 

Wil je via nieuwsbrieven op de hoogte gehouden van de voortgang van de verkoop, meld je dan hier aan. 

  • Home
  • Verkoopproces
Op dit moment is dit project
In verkoop

Neem contact op met één van de makelaars

Wil jij ook wonen op deze unieke plek aan de Haven van Spijkenisse? Ga dan snel naar onze pagina met het aanbod en bekijk in de woningzoeker welke kadewoningen en appartementen nog beschikbaar zijn. Ben je geïnteresseerd in één van de beschikbare woningen? Neem dan contact op met één van de makelaars. Je vindt de contactgegevens onderaan deze pagina. Zij staan voor je klaar en staan je graag te woord!

Financiën

Ook is het raadzaam om -als je dat nog niet gedaan hebt- je financiële situatie helder te krijgen. Hiervoor kun je contact opnemen met VORM Sales & Finance. Graag verkennen we samen uitgebreid jouw financiële mogelijkheden en denken wij voor de ‘haalbaarheid’ met je mee in deze bijzondere tijd. Ook krijg je van onze hypotheekspecialist alles te horen over de voordelen van de Duurzaamheidshypotheek en bekijk je samen wat je toekomstige maandlast uiteindelijk zal worden. Indien van toepassing kunnen onderwerpen zoals het eventueel meenemen van een bestaande hypotheekrente en de strategie voor het verkopen van je huidige woning ook aan de orde komen. 

Als je dat wilt kan onze afdeling Sales & Finance jouw hypotheek volledig verzorgen. Een nieuwbouwhypotheek is een aparte tak van sport. Onze financiële specialisten doen niets anders dan nieuwbouwhypotheken en zijn volledig toegewijd aan Rederij. Profiteer daarvan!

De voordelen van een hypotheek via VORM:

-         Korte lijnen met de ontwikkelaar

-         Oplossingen voor dubbele lasten tijdens de bouw

-         Extra’s en upgrades volledig mee te financieren

-         Vergelijk diverse Duurzaamheidshypotheken

-         Advies- en bemiddelingskosten slechts € 1.375,-