Bouwvoorbereiding in volle gang

Bouwvoorbereiding in volle gang

Vol gas richting de start bouw

Aangezien de start bouw in het najaar verwacht wordt, is de bouwvoorbereiding momenteel in volle gang. Zo heeft het team de constructieve berekeningen en het palenplan voor het heiwerk al afgerond. Het maken van het palenplan was nog een flinke puzzel. Door de in de grond aanwezige groutankers van de damwand, moesten er best wat palen verplaatst worden. Gelukkig is deze 'tetris-puzzel in de grond' uiteindelijk opgelost en worden de funderingspalen momenteel ingekocht. Ook het 'bronnenplan' voor het boren van de warmtebronnen ligt al klaar. 

Het boren van de bronnen zal waarschijnlijk rond medio oktober starten. De verwachting is dat het heiwerk vervolgens rond medio november start.

Na het heiwerk zal er gewerkt worden aan de funderingsbalken en vervolgens aan de begane grondvloeren. Na het leggen van begane grondvloeren zullen de kalkzandstenen (dragende muren) van de begane grond gelijmd gaan worden. Op dit moment verwerkt de werkvoorbereiding de kalkzandsteenwanden, kozijnen, dakkappen en vloerplaten in het BIM-model (digitale tekening), aan de hand van de door de kopers gekozen opties.

Kortom, de werkvoorbereiding geeft vol gas zodat de uitvoering over een aantal weken op de bouwlocatie uit de startblokken kan! Wij verheugen ons erg op de start bouw, een mooi moment waar door een groot team heel lang naar toe gewerkt is.

Er zijn nog een aantal Appartementen en Kadewoningen te koop. Bekijk het beschikbare aanbod in de woningzoeker en neem contact op met één van de makelaars. De contactgegevens vind je onderaan de pagina verkoopproces.   

 

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in