27 september: Kom naar de bouwlocatie

27 september: Kom naar de bouwlocatie

Laatste woningen!

Op woensdag 27 september ben je tussen 17:00 en 19:00 uur van harte welkom op de bouwlocatie van Rederij. Hier kom je alles te weten over de laatste woningen in dit laatste project direct aan het water in de haven van Spijkenisse! 

Er is dan een uitgebreid ontwikkel- en verkoopteam aanwezig om al je vragen over de laatste beschikbare woningen en de wijk De Haven te beantwoorden. Inmiddels is al 80% van de woningen verkocht of onder optie en gaat de bouw in het najaar van start. Hier wil jij toch ook wonen?

Graag geven we toelichting over de unieke ligging van het project, de energiebesparende maatregelen in de woningen en leggen we uit hoe de plattegronden in elkaar zitten. Ook vertellen we je hoe wij met onze divisie Sales & Finance voor de ‘haalbaarheid’ met je mee denken. 

Bereid je bezoek voor en bekijk in de woningzoeker alvast welke woningen nog beschikbaar zijn en wat de prijzen zijn.

In Rederij kan je ook kopen met Nationale Hypotheek Garantie (NHG), dit geeft je natuurlijk tal van voordelen, maar NHG zorgt er (samen met de energieneutraliteit) ook voor dat je woning 3x haalbaarder en 3x betaalbaarder wordt. Lees er hier meer over, er is soms meer mogelijk dan je denkt!

Graag begroeten we je op de bouwlocatie, de koffie staat voor je klaar!   

 

(Praktische info: Voor de bouwlocatie navigeer je naar 'Havenkade'. Of navigeer in Google maps naar Rederij (link). De bouwlocatie is het makkelijkst bereikbaar per fiets. Als je met de auto komt kan je die in de wijk parkeren). 

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in