Laatste woningen & bouw gestart! *meer info*

Rederij
Omgeving Rederij - de Haven

Locatie

Rederij heeft een natuurlijke verbinding met het stadscentrum van Spijkenisse, het bruisende hart van Metropoolregio Rotterdam Den Haag. In dit unieke stukje stad binnen de gemeente Nissewaard vind je supermarkten, scholen, bars, zorgvoorzieningen, sportclubs, musea, winkelketens, boetieks, weekmarkten en natuurgebieden op loop- en fietsafstand. En vanaf de boot geniet je maximaal van de schitterende omliggende polders.

Bereken je reistijd

Vervoer
  • Lopen Lopen
  • Fietsen Fietsen
  • Auto Auto
  • Openbaar vervoer OV
Maximale afstand

Faciliteiten tonen

De situatie

Goed bereikbaar & recreëren

De wijk uit, naar Rotterdam of Schiphol, is geen probleem. Binnen 15 minuten ben je op de A15, in nog geen 20 minuten rij je de N57 op en met de auto sta je na 20 minuten op de Coolsingel. De metrolijnen C en D brengen je in een mum van tijd naar Rotterdam, Schiedam en Capelle aan den IJssel.

Deelplan De Haven verandert in een nieuwe recreatiezone in Spijkenisse. Zo is er ruimte voor natuurlijke speelplaatsen, waar jonge kinderen fijn kunnen spelen. Zin in een avondje uit? Het moderne Theater de Stoep heet je van harte welkom bij de vele voorstellingen en evenementen. Maar ook Kinepolis, het Rivièrabad, de kinderboerderij en de Boekenberg bieden volop vermaak. Voor jong en oud.

Bekijk de woningen

Elke dag genieten van een fijne omgeving, wonen in een lekker ruim huis en je tegelijkertijd dichtbij de stad vestigen?