Laatste woningen & bouw gestart! *meer info*

Rederij

Al 90% verkocht & bouw gestart!

Maak kennis met Rederij, een fantastisch en duurzaam project op een unieke en sfeervolle locatie: De Haven van Spijkenisse. Deze wijk vormt de directe verbinding tussen het bruisende stadshart en de Oude Maas. Met ruimte voor pleziervaart en helemaal in de nautische sfeer. Rederij bestaat uit ruime kadewoningen en prachtige appartementen. Vlakbij alle voorzieningen en met de mogelijkheid tot het kopen van een eigen ligplaats in de haven voor je boot.

Op dit moment is al 90% van de woningen verkocht of onder optie, een mooi resultaat! Dit heeft er toe geleid dat de bouw is gestart!  

Wil jij ook wonen op deze unieke plek aan de Haven van Spijkenisse? Ga dan snel naar onze pagina met het aanbod en bekijk in de woningzoeker welke kadewoningen en appartementen nog beschikbaar zijn. Ben je geïnteresseerd in één van de beschikbare woningen? Neem dan contact op met één van de makelaars of kom langs op één van de wekelijkse inloopmiddagen in het Elementenhuis. Elke donderdagmiddag tussen 16:00 en 17:00 uur aan de Hongerlandsedijk 1.

Toplocatie

Midden in de Haven van Spijkenisse

Stoere pakhuizen, statige herenhuizen en ruime eengezinswoningen worden weerspiegeld in het water. Bootjes dobberen op en neer, enorme binnenvaartschepen kleuren de horizon, touwen tikken tegen de masten van de zeilboten en vogels maken duikvluchten boven de kade. Dit is een echte haven! Rederij biedt hier een prachtige woonplek met verschillende typen appartementen en kadewoningen en nog veel meer.

Hier heb je alles bij de hand. In dit unieke stukje stad binnen de gemeente Nissewaard vind je supermarkten, scholen, bars, zorgvoorzieningen, sportclubs, musea, winkelketens, boetieks, weekmarkten én natuurgebieden op loop- en fietsafstand. Vanaf de boot geniet je maximaal van de schitterende omliggende polders. 

Bekijk locatie en voorzieningen
Aanbod

22 kadewoningen en 34 appartementen

Rederij is de ideale thuishaven voor gezinnen die centraal en comfortabel willen wonen in een knusse en autoluwe buurt. Hier kom je na een dag hard werken heerlijk thuis in je energieneutrale woning aan de haven langs de Oude Maas. En als je niet meer werkzaam bent, geniet je hier van de reuring aan het water met de stad op een steenworp afstand. Dit gevoel van het buitenleven in combinatie met de aanwezige voorzieningen maakt van deze locatie een gewilde woonplek. Rederij biedt je met 22 kadewoningen en 34 appartementen alle voordelen van wonen aan het water.

Bekijk de woningen
Bekijk de beelden

Video's

Op deze plek zullen de komende maanden steeds meer video's over Rederij geplaatst worden.

Wij staan voor je klaar als je ons nodig hebt

Neem vrijblijvend contact op voor alle vragen over het project

Natacia Rademaker

Natacia Rademaker

Verkoopmanager
VORM Sales & Finance

VORM Sales & Finance

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief