Mijnsheerenland - header

VORM 6D Wonen

Met een 6D woning krijgen onze kopers een moderne, betaalbare woning die volledig afgestemd is op hun woonwens en leefstijl. Zo is er voor ieder wat wils, van een starters- tot een vrijstaande woning.

1.000ste 6D Woning

In 2014 overhandigde VORM de sleutel van de allereerste 6D conceptwoning. Inmiddels leverden wij de 1.000ste conceptwoning op in 2019 in Bernissepark! 'Op naar de volgende 1.000 woningen!' - Aldus Ad van de Graaf, Adjunct Directeur VORM 6D wonen.

Benieuwd waarom de VORM conceptwoningen zo gewild zijn? Je leest het in het interview met het VORM 6D-team!

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden van de 6D Woning voor jou (particulier of zakelijk)? Kom in contact met ons team om te praten over de mogelijkheden.

  • Ad van de Graaf, Adjunct Directeur VORM 6D wonen (e-mail of telefoon: op 078 - 642 1300).

 

Voordelen van een 6D Woning

Hieronder hebben we de voordelen van een 6D Woning voor je op een rijtje gezet. 

Met de VORM 6D Woning leveren wij 100% maatwerk voor de prijs van een standaard woning. Hoe dat kan? De conceptwoning is een optimaal ontwikkeld product wat resulteert in lage ontwikkel- en bouwkosten. Dit maakt de 6D woning 

Een VORM 6D woning is duurzaam en energiezuinig (EPC = 0). Wij creëren toekomstbestendige 'nul op de meter' woningen. De woningen zijn tevens uit te breiden met diverse duurzame opties zoals zonnepanelen.

De 6D Woning is, ondanks de vele maatwerk mogelijkheden, een gestandaardiseerd product. Hierdoor zijn de bouwkosten laag. Dit maakt de woning toegankelijke voor iedere doelgroep. Onze woningen varieren van starters- tot vrijstaande woningen, in totaal zijn er 20 verschillende modellen beschikbaar. Waarbij ieder model is uit te breiden met diverse opties waarbij je kunt denken aan bijvoorbeeld het toevoegen van dakkapellen of serres.

Door te standaardiseren verloopt het bouwproces soepel waarbij de klant volledig wordt ontzorgd. De samenwerking met onze vaste, betrouwbare bouwpartners verloopt soepel. De gehele keten van bouwpartners is op elkaar ingespeeld en de 6D woning is hierdoor in 21 werkbare weken te realiseren.

VORM kan voorzien in financieringsadvisering. 

VORM kan eveneens voorzien in het meerjarig onderhoud van de woningen. Zowel voor de particuliere als de professionele klant.

De 6D Woning past binnen alle stedenbouwkundige kaders en daarnaast zijn de woningen aan te passen aan eventuele locatie specifieke architectonische wensen of eisen. Omdat het hier een optimaal ontwikkeld product betreft, kunnen de wettelijke procedures versneld doorlopen worden met korte doorlooptijden als resultaat. 

6d Wonen - Blije kopers
Duingeest - Monster - 6D Wonen

Duingeest in Monster

Duingeest, een unieke locatie pal achter de duinen.

De wind door je haren en je voeten in het zand. Dat is wonen in Duingeest. De prachtige nieuwbouw huizen staan hier direct achter de duinen met het strand om de hoek. In totaal worden er in de nieuwbouwwijk 250 woningen gerealiseerde - in alle soorten en maten - volgens het 6D Wonen concept. Wijk voor wijk worden de woningen gebouwd.

Voor het ontwerp van de nieuwbouwwoningen heeft de architect zich laten inspireren door de typisch kustarchitectuur van begin twintigste eeuw. Grote raampartijen, veranda’s en sfeervolle, karakteristieke kappen. Je ziet het allemaal terug in de grote variëteit van woningen in Duingeest.  Het grote voordeel van een 6D Woning: je kunt het huis helemaal aanpassen naar jouw smaak en behoefte.