Oude Haven fase 3 te Huizen

Oude Haven fase 3 te Huizen

Met trots presenteren wij je ons plan voor de Oude Haven fase 3, een fantastisch project in ontwikkeling in Huizen. Bekijk op deze website van de Oude Haven de locatie, de eerste conceptbeelden en het gevoel bij dit project. De komende maanden zullen wij deze website verder vullen met meer informatie over dit project in Huizen.

Heb je interesse in wonen in de Oude Haven fase 3? Schrijf je dan hier in en wij zullen je middels verschillende nieuwsbrieven op de hoogte blijven houden van het nieuws en de ontwikkelingen rondom dit project in Huizen.

Schitterende locatie

De Oude Haven van Huizen is een historische plek met een bijzonder karakter. Die unieke sfeer wordt aangevuld en versterkt door de bouw van nieuwe woningen in een stijl die prachtig aansluit op de omgeving.

Ideaal gelegen op 5 minuten fietsafstand van het gezellige centrum van Huizen en met een open verbinding naar het Gooimeer. De haven is een heerlijke plek om te flaneren, lekker even uit te waaien of naar de boten kijken die hier aangemeerd liggen

Bekijk locatie
De woningen

Aanbod

In de Oude Haven fase 3 te Huizen komen in totaal 35 verschillende woningen, bestaande uit

  • 14 Kadeappartementen van ca. 80 m2 tot 119 m2;
  • 21 Kadewoningen van ca. 133 m2;

Uiteraard hebben alle Kadewoningen een ruime en diepe achtertuin en hebben de Kadeappartementen een heerlijk ruim balkon. De Kadewoningen hebben in de tuin een houten berging en de Kadeappartementen hebben op de begane grond van het appartementencomplex een eigen berging.

In de plint op de begane grond van het appartementencomplex, zal er ook nog een commerciële ruimte worden gerealiseerd. Deze ruimte kan worden ingevuld als zakelijke dienstverlening, horeca of commercieel.

De vrij op naam prijzen van deze woningen zijn op dit moment nog niet bekend.

Bekijk hier de woningtypes
Video's

Oude Haven fase 3

Bekijk hier alle video's van de Oude Haven fase 3 te Huizen.

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in