Bouwnummer 18-08

Kroonappartement 100

  • 100m²
  • 3
  • None

Je woning

De appartementen van dit type liggen op de vier hoeken van de hoogbouw. Ze zijn circa 98 m² groot en beschikken over een fantastisch balkon van ruim 10 m². Genieten van het uitzicht kan ook vanuit de royale woonkamer met open keuken van 45 m². Aan de balkonzijde zijn glazen puien met balkondeur wat niet alleen voor heel veel licht zorgt, maar ook voor een sterke verbinding met de buitenruimte, hoe fijn is dat!

Kroonappartement 100 is voorzien van twee slaapkamers, een badkamer en aparte toiletruimte. Heel praktisch: naast de techniekruimte is er ook nog een aparte berging in dit appartemen

Behoefte aan extra bergruimte? Lager in het gebouw komen 18 bergingen te koop. Deze zijn tussen de 4 en 9 m² groot. 

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Prijslijst Kroonappartement 100

Kavel Status Woonopp. Kamers Plattegrond Prijs.
18-08 Verkocht 100 m2 3

Kenmerken

  • Royale balkons
  • Veel lichtinval
  • Uitzicht op grote hoogte
  • Duurzaam wonen
Terug naar boven

Royale balkons

De Kroonappartementen beschikken over een fantastisch balkon van circa 9 of ruim 10 m²

Terug naar boven

Veel lichtinval

Door de grote glazen puien met glas tot aan de vloer heb je heerlijk veel licht in de woonkamer en voelt binnen ook een beetje als buiten. 

Terug naar boven

Uitzicht op grote hoogte

In One MilkyWay geniet je van een prachtig uitzicht. Op de bovenste verdieping woon je op een hoogte van circa 69,5 meter; je kijkt uit over de wijde omgeving. En 's avonds in het donker zorgen alle lichtjes van de stad voor een sfeervolle aanblik.

Terug naar boven

Duurzaam wonen

One MilkyWay is helemaal van deze tijd. Met een groen dakpark dat hittestress tegen gaat en de biodiversiteit vergroot, opvang van regenwater, een energiezuinig ontwerp en het gebruik van duurzaam energiebronnen. Lees er hier alles over.