Start Verkoop Eilands' Eigen
12 september 2022

Start Verkoop Eilands' Eigen

Op woensdag 28 september 2022 starten wij met de verkoop van de woningen in Eilands' Eigen. Vanaf vandaag kun je het inschrijfformulier verkoop terugvinden in jouw persoonlijke woningdossier van Eilands' Eigen. Het inschrijfformulier staat in het woningdossier onder Informatie - Enquêtes. In je persoonlijke woningdossier kun je deze dus alvast invullen en je voorkeuren voor jouw favoriete woningen in Eilands' Eigen aangeven. Heb je het formulier volledig ingevuld, klik dan op 'verzenden'. Eén van de makelaars of de WoningCoaches zullen contact met je opnemen om een verkoopgesprek in te plannen.

Verkoopevenement Eilands' Eigen

Ook wordt er op woensdag 28 september 2022 een verkoopevenement georganiseerd voor de woningen in Eilands' Eigen. Tijdens het verkoopevenement ben je tussen 17.00 uur en 20.00 uur van harte welkom op de toekomstige locatie van Eilands' Eigen aan de J.C. van Hattumweg te Amstelveen.

Tijdens het verkoopevenement staat het gehele verkoopteam van Eilands' Eigen voor je klaar om al je vragen over het project en je financiële mogelijkheden te beantwoorden. Uiteraard kom je meer te weten over het project en de beschikbare woningen. Ook hebben we de brochure van Eilands' Eigen voor je klaar liggen met daarin nog meer informatie over Eilands' Eigen. Deze kun jij als één van de eersten mee naar huis nemen om thuis op je gemak alles nog eens na te lezen.